Afslank Receptenbijbel: Een leuk dieet!

Diëten staat niet bepaald bekend om het leuk zijn.

afslankbijbelIntegendeel, veel mensen die een dieet volgen, worden er niet gezelliger op omdat ze altijd maar ‘nee” moeten zeggen tegen lekkernijen. De Afslank Receptenbijbel brengt daar verandering in. In dit kookboek presenteert Oscar Helm recepten waarmee je gegarandeerd kilo’s gaat verliezen. In dit kookboek laat hij zien dat je met een andere aanpak meer resultaat bereikt.

Het einde van een jojo-tijdperk

Bij veel diëten moet je je aan strenge regels houden. Je verliest op deze manier misschien heel snel gewicht, maar het bijkomende gevolg is dat het dieet moeilijk vol te houden is. Al na een paar weken zal je de handdoek in de ring gooien en de weegschaal weer snel zien uitslaan naar je oude gewicht. Je zal immers alles wat je de afgelopen tijd hebt moeten laten staan nu zonder enige schaamte alsnog naar binnen werken. En dat is zonde, want dan is al die moeite en het hongerlijden voor niets geweest.

In de Afslank Receptenbijbel vind je meer dan 100 recepten.

slanke pizzaDe recepten zijn makkelijk en snel te bereiden. En je hoeft geen aparte potjes meer voor afzonderlijke gezinsleden te koken, want iedereen smult mee van deze overheerlijke gerechten. De recepten zijn ingedeeld in verschillende categorieën, zoals vlees-, kip-, vis- en vegetarische gerechten. Daarnaast vind je in het boek recepten voor frisse salades, sauzen en dressings. Natuurlijk mogen de desserts niet ontbreken, want toetjes overslaan is niet meer nodig.

Op deze manier is het niet moeilijk om dit dieet vol te houden en je zal het zelfs leuk gaan vinden. De recepten staan garant voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat. Je kunt gewoon alles blijven eten. Dus ook zoetigheid en vetten en het is ook zeker niet nodig om honger te lijden. Zolang jij je bewust bent wat je eet en wat dit met je lichaam doet, blijft alles mogelijk. Geen ge-jojo meer, maar gewoon genieten van lekker en gezond eten.

Wat kun je verwachten van de Afslank Receptenbijbel?

De Afslank Receptenbijbel geeft je antwoord op de volgende vragen:

  • Waarom mislukken de meeste diëten en waarom zorgt de methode uit de Afslank Receptenbijbel wel voor een blijvend resultaat?
  • Hoe kun je meerdere kilo’s per week verliezen en toch lekker blijven eten?

Los van de antwoorden op deze vragen vind je in het boek kant-en-klare dag- en weekmenu’s, waardoor je zelf niet meer hoeft na te denken wat je zal gaan eten. Daarnaast wordt er bij ieder menu een boodschappenlijstje gegeven. Het boek is een manier om af te vallen, zonder dat het je veel geld, tijd of moeite kost.

bonussen van de afslank receptenbijbel

Garanties die de Afslank Receptenbijbel biedt

Omdat de schrijver overtuigd is dat je met deze vernieuwende aanpak gegarandeerd kilo’s zal gaan verliezen en je jouw afslankdoelen zeker zal behalen, kun je het boek volledig risicovrij proberen. Ben je niet tevreden en voldoet het boek niet aan je verwachtingen, dan krijg je het aankoopbedrag, zonder vervelende vragen, teruggestort.

De Afslank Receptenbijbel is verkrijgbaar als fysiek boek en als E-book. De E-books zijn tevens te lezen op je smartphone of tablet, waardoor je het boodschappenlijstje altijd bij de hand hebt.