Welke verhouding Ripple koers euro?

Heb je (een klein) vermogen en ben je op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden? Of ben je eigenaar van een bedrijf dat veel internationale transacties moet doen? In beide gevallen kan het lucratief zijn om de mogelijkheden van cryptomunten te onderzoeken. Sinds de introductie van de Bitcoin hebben meerdere vormen van cryptovaluta het daglicht gezien, alle gebaseerd op de revolutionaire blockchain technologie. Sinds 2012 heeft Ripple zijn intrede gedaan en zich met name gericht op bedrijven en instellingen. Heb je interesse in deze investering, check dan de Ripple koers euro van dag tot dag.

Wat is Ripple?

Ripple is niet de officiële naam van dit digitale betaalmiddel. De cryptomunt heet eigenlijk XRP. XRP is ontwikkeld door de Amerikanen Jed McCaleb, Arthur Britto, David Schwartz en Ryan Fugger. De cryptomunt maakte gebruik van het OpenCoin-netwerksysteem, dat later veranderde in Ripple. Alle banken, instellingen en bedrijven die zijn aangesloten op het RippleNet netwerk, zijn in staat om onderling vrijwel momentaan betalingen te verrichten, zonder transactiekosten, omrekeningsfactoren tussen valuta of tijdverlies. Ripple en XRP werden in eerste instantie niet door banken omarmd, maar steeds meer banken maken het mogelijk om internationale betalingen en waardetransacties via Ripple uit te voeren. Waar internationale transacties normaliter tijd kunnen kosten, omdat ze via verschillende kanalen lopen die aan elke transactie willen verdienen, gaan transacties via Ripple zonder bijkomende kosten en razendsnel. Als je een bedrijf hebt met veel internationale financiële verplichtingen, is de kans groot dat je via Ripple aanzienlijk kunt besparen. Ripple wordt internationaal gezien als betrouwbaar en hoewel de XRP cryptomunt nog niet zo heel bekend is, is de kans groot dat hier snel verandering in komt.

Kun je investeren in Ripple?

Door internationale transacties in Ripple te doen, ontloop je de extra kosten die gepaard gaan met valutaomrekeningen, die zelden in je voordeel zijn. Als particuliere belegger kun je je aanmelden voor het RippleNet netwerk, maar je zult dan niet van alle functionaliteiten gebruik kunnen maken. Wil je beleggen in cryptovaluta, maar ben je geschrokken van de enorme koersverschillen die de afgelopen jaren te zien waren, dan is Ripple wellicht iets voor jou. De Ripple koers euro is redelijk stabiel. Dit maakt Ripple een geschikt beleggingsproduct voor de langere termijn, met een interessant rendement. De munt vertoont minder grote waardefluctuaties dan veel andere digitale valuta en is daarom een goede keuze voor beleggers die wel risico durven lopen, maar ook enige vorm van zekerheid willen hebben. Op Crypto Koers Euro kun je van dag tot dag de Ripple koers euro nauwkeurig en live volgen. Zo bepaal je zelf de momenten waarop je nieuwe XRP aankoopt, of juist te koop aanbiedt.

Waar vind je de actuele Ripple koers euro?

Volg de actuele Ripple koers euro online bij Crypto Koers Euro. Je ziet niet alleen de huidige koers, maar kunt ook de koersontwikkeling volgen over de laatste week, de laatste maand, of je kijkt per kwartaal, per half jaar of jaar. Ook heb je een handig overzicht van online

brokers bij wie je Ripple kunt verhandelen. Via Crypto Koers Euro hou je ook de koers van Bitcoin, Litecoin en andere valuta in de gaten.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *