welke arbeidsongeschiktheidsverzekering

Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)?

welke arbeidsongeschiktheidsverzekering

Uw hypotheek moet maandelijks betaald worden. Dat gaat meestal goed, maar wordt moeilijk als u door ziekte of arbeidsongeschiktheid uw werk niet meer kunt doen.

Hypotheek en WIA

Voor het betalen van uw hypotheek bent u afhankelijk van uw inkomen. Als u door een ziekte of ongeval arbeidsongeschikt raakt en in de WIA (dit was voorheen WAO) komt, is het dus mogelijk dat u dan ook uw hypotheek niet meer kunt betalen en uw huis moet verkopen.

Opvangen inkomensterugval

Het is als huizenbezitter mogelijk je te verzekeren tegen de financiële gevolgen van het arbeidsongeschikt raken. Een inkomensterugval kan zo worden opgevangen.

Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is de beste?

Er zijn in principe twee type WIA-verzekeringen, die zich ook in prijs van elkaar onderscheiden.

Goed vergelijken

De kans dat u bij het laatste type verzekering met succes een uitkering kunt claimen, is dus een stuk kleiner. Het zal duidelijk zijn dat deze verzekering een stuk goedkoper is. Maar als de kans groot is dat u toch geen uitkering kunt claimen, is de betaalde premie zowiezo weggegooid geld. Goed vergelijken is dus van het grootste belang als u zo’n verzekering overweegt. En niet alleen naar de hoogte van de premie, maar ook naar de voorwaarden.

Laat ons helpen een goede en betaalbare arbeidsongeschiktheidsverzekering voor u te vinden.

[ninja_forms_display_form id=3]

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *