bitcoin era

Kan je automatisch handelen in Bitcoin?

Als je een beetje interesse hebt in cryptocurrency, heb je ongetwijfeld gehoord of gelezen over de kolossale toename in prijs die Bitcoin heeft gezien in het voorbije jaar. Sinds maart 2020 tot nu is de waarde van 1 Bitcoin gestegen van ongeveer 4000 euro naar meer dan 50.000 euro. Dat is meer dan een vertienvoudiging van de waarde, en heeft, met recht, internationaal veel belangstelling getrokken.

Wie al langer bezig is met de cryptomarkt weet natuurlijk dat een vertienvoudiging van de prijs oud nieuws is, want Bitcoin heeft dit al meerdere keren gedaan in zijn 13-jarig bestaan. Grote namen zoals Elon Musk hebben recent geïnvesteerd in de cryptomunt, en waar de algemene houding ten opzichte van Bitcoin eerder nogal lacherig was, nemen steeds meer mensen cryptocurrency nu serieus.

Cryptocurrency blijft nog steeds een speculatieve investering, want de markt is volatiel en er zit geen intrinsieke waarde achter – maar hetzelfde kan natuurlijk gezegd worden over fiatgeld. Het is ook niet meteen eenvoudig om als beginner in crypto te beginnen handelen en hier grof geld mee te verdienen. De oplossing? Een automatisch crypto trading platform, zoals Bitcoin Era.

Crypto handelsplatformen

Nu vraag je je wellicht af: “Wat is Bitcoin Era?”, en we kunnen dit eenvoudig beantwoorden: Bitcoin Era is een automatisch handelsplatform dat zich richt op cryptocurrency. Iedereen, ook beginners, kunnen hier beginnen met handelen en winst maken met Bitcoin.

Een dergelijk systeem werkt op basis van een algoritme dat achter de schermen allerlei marktgegevens analyseert. Denk aan Bitcoin prijsevoluties, markt-trends en cryptocurrency nieuws. Redelijk gesofisticeerde software gaat hiermee aan de slag en voorspelt, met een hoge graad van accuraatheid, wat er met de prijs van Bitcoin zal gebeuren.

Dit gaat meestal om minieme veranderingen, dus een stijging of daling van 1% of minder. Maar als je een klein beetje winst maal een heleboel transacties doet, kom je uit op veel winst.

Voor wie is dit geschikt?

Het leuke aan een dergelijk systeem is dat je hier helemaal geen voorkennis voor moet hebben. Je moet geen ingewikkelde technologie bestuderen, geen ellenlange grafieken of tabellen met data doornemen, om dan een beredeneerde gok te maken en te hopen dat je wat winst maakt.

Met een automatisch handelsplatform kan iedereen meteen geld verdienen, zelfs de grootste beginner in online handelen of de meest onwetende leek op het vlak van cryptocurrency. Maar ook professionele beleggers kunnen hier baat uit halen. In plaats van een leidraad of iets dat hun al het werk uit handen neemt, zoals het voor beginners is, kan dit systeem voor professionelen een handig hulpmiddel zijn waaraan ze hun eigen analyses kunnen toetsen.

Het is voor hen dus in feite een soort hulpmiddel dat het professioneel traden gemakkelijker maakt en ervoor zorgt dat er minder fouten worden gemaakt. Zie het als een soort spell-check voor online trading.

Kan je automatisch handelen in Bitcoin?

Ja, automatisch handelen in Bitcoin is mogelijk met een crypto handelsplatform. Het vergt weinig tijd om zoiets op te zetten, iedereen kan er gemakkelijk mee beginnen en het geeft amateur-beleggers de mogelijkheid om cryptocurrency toe te voegen aan hun beleggingsportfolio.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *