Thuis trainen met TRX Home

Met deze TRX Home kun je met behulp van een stevige deur een kleine sportschool thuis maken.

Je hebt er niet veel voor nodig. Alleen deze straps die je over de deur hangt. Je doet de deur dicht en je kunt aan de gang.

trx2

TRX Home

De “TRX HOME” bestaat uit twee handvatten die met een band vast zitten aan een anker. Door dit anker over de deur te hangen en de deur te sluiten, kan de TRX HOME gebruikt worden als fitness apparaat. Dat is  ideaal voor mensen met minder ruimte tot hun beschikking. Het is te gebruiken in bijna elke kamer of hal met een deur en een stuk vrije ruimte van ongeveer een meter of twee daar voor. Ook is de TRX HOME makkelijk op te bergen, te verplaatsen en mee te nemen. Het is ontzettend licht, er zit een tasje bij inbegrepen en de het kost ongeveer vijf seconden om het op te zetten.

Toegang tot My Locker

Daarnaast krijg je toegang tot je persoonlijke “My Locker” account. Hier krijg je toegang tot 6 verschillende workout video’s die te streamen en te downloaden zijn naar een computer of mobiel apparaat.

TRXtraining.com/mylocker

trx3

Veelzijdig

De TRX home is op veel manieren te gebruiken. Je kunt er total body workouts mee doen, krachttrainingen, maar ook cardio oefeningen en zelf pilates zoals je op de video hier onder kunt zien.

Minpuntjes?

Zijn er ook minpuntjes aan de TRX naast het gemakkelijke gebruik en de uitgebreide trainingsmogelijkheden? Wij zijn er nog niet achter gekomen. Hoewel het wel belangrijk is dat je de straps bevestigt aan een stevige deur en dat je het op de goede manier gebruikt zodat niet al het gewicht van de gebruiker op de deur komt te staan. Het is ook wel een vrij prijzig product, maar als je de sportschool er mee uitspaart valt dat ook wel weer mee.

[bol_product_links block_id=”bol_549420e4e1bc5_selected-products” products=”9200000021745961″ name=”trx” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Nieuwsbrief