organiseer je werk

Zo ga je georganiseerd te werk

Wanneer je een goede organisatie wilt leiden is een agenda onmisbaar. Daarnaast kun je ook nog een notitieboek online kopen voor het bijhouden van aantekeningen. Je wil namelijk je werk nog langer dan vandaag doen. Dus dan is het fijn als je snel en effectief kunt werken. Je baas zal dit ook waarderen. Niet alleen de inzet maar ook de prestaties. Wellicht zit er binnenkort dan wel een promotie in. Je hebt agenda’s en notitieboekjes in allerlei verschillende soorten en maten. Kies je eigen agenda en vervolgens kun je zelf bepalen of jij per blad een overzicht van de week of juist de dag wil.

Waarom goede kantoorartikelen belangrijk zijn

Goede kantoorartikelen zorgen voor een organisatie met rust. En dat is voor iedereen belangrijk, onafhankelijk van wat je precies doet in het dagelijkse leven om geld te verdienen. In het bedrijfsleven wordt vaak gebruikgemaakt van mappen, zodat je alles geordend hebt. Als een klant dan ergens een vraag over heeft, hoef je alleen maar de map van die bepaalde klant erbij te pakken en je hebt je antwoord! Je kan het jezelf nog makkelijker maken door tabbladen toe te voegen die verschillende onderwerpen scheiden, zoals administratie, uitgevoerde opdrachten, enzovoort. Daarnaast wil je ook goede pennen hebben wanneer een klant een contract komt tekenen. Dit is eenmalige investering maar zo straal je wel professionaliteit uit. Ook is het hebben van een schetsboek in veel situaties handig. Zo kun je het plan dat je hebt visueel maken door het uit te tekenen. Daarnaast is het hebben van een journal voor veel medewerkers handig. Zo weten zij wat ze moeten doen en kunnen ze het een voor een van het lijstje afvinken.

Notitieboek

Deze soorten notitieboekjes zijn er

Er zijn verschillende soorten van een notitieboek. Zo heb je de standaard variant die bestaat uit lege witte vellen of met lijnen. Hierin maak je bijvoorbeeld aantekeningen van een gesprek of een telefoontje. Maar je hebt ook echt uitgebreide journals. Neem bijvoorbeeld het bullet journal. Hier staan opsommingstekens in waarmee je dus direct een lijstje maakt. En in een passion journal vind je juist weer lijnen of tekens die jij wilt. Zo kun je zelf kiezen wat het beste bij je past. Jouw werkgever kan er ook voor kiezen om verschillende kantoorartikelen van een logo te voorzien. Zo breng je eenheid in de organisatie. Ook kan je dan de bedrijfskleur toevoegen aan de agenda’s en notitieboekjes. Op die manier horen de kantoorartikelen echt bij het bedrijf en dit zal ook meer professionaliteit uitstralen naar zowel nieuwe als

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *