vordering verkopen

Uw vordering verkopen aan een incassobureau?

Een vordering verkopen aan een incassobureau of een financiële instelling? U denkt niet zomaar aan het ondernemen van actie. Waarschijnlijk heeft u al op diverse manieren geprobeerd om uw openstaande en verlopen facturen te incasseren. Echter heeft u nog steeds geen betaling ontvangen. Het gehele stappenplan met het versturen van herinneringen en aanmaningen heeft u al doorlopen. U vraag zich af welke stappen u nu zou ondernemen om ervoor te zorgen dat u eindelijk het openstaande bedrag op uw rekening krijgt. Een oplossing voor u kan zijn om een bedrijf in de arm te nemen die u de zorg uit handen neemt.

Waar kan ik terecht voor het verkopen van mijn vordering?

Er zijn diverse bedrijven op het gebied van financiële intermediatie die u hierbij kunnen helpen. U kunt een vordering indienen en wordt hierna op de hoogte gesteld van het percentage dat het bedrijf in mindering brengt op het bedrag dat u ontvangt. Hoeveel dit precies is, is afhankelijk van diverse factoren. Het kan bijvoorbeeld gaan om meerdere vorderingen, waardoor het bedrijf meer werk zal moeten verrichten om het bedrag te innen. Ook zullen wij hun werkwijze toelichten en uitleggen wat zij precies gaan doen om ervoor te zorgen dat het bedrag uiteindelijk geïncasseerd wordt.

Wat houdt het precies in?

Wanneer u een openstaande factuur heeft en u – misschien wel – na oneindig veel herinneringen en aanmaningen nog steeds geen betaling heeft ontvangen is het verkopen van uw vordering één van de actie die u zou kunnen ondernemen. Een incassobureau of een bedrijf gespecialiseerd in financiële intermediatie neemt de gehele factuur van je over, zodat je in ieder geval het geld binnen hebt. Soms gaat het om zulke aanzienlijke bedragen dat het voor u noodzakelijk kan zijn dat de vordering wordt voldaan om uw onderneming te kunnen voortzetten. Wanneer dit het geval is kan een vordering verkopen de enige oplossing zijn die nog rest. Zo heeft u toch de inkomsten binnen die u nodig heeft. Het risico is voor de partij die de vordering van je overneemt.

klok met geld

Uw vordering indienen

Wilt u een vordering indienen om erachter te komen wat het vorderingspercentage is? U kunt een aantal partijen aanschrijven om een vergelijking te kunnen maken. Vervolgens kunt voor u de juiste keuze maken. Het percentage van diverse bedrijven zal waarschijnlijk dicht bij elkaar liggen, laat u niet alleen leiden door de voordeligste partij. Let ook op betrouwbaarheid, ervaring en beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *