horeca interieur

Is het tijd voor een nieuw horeca interieur?

Je hebt vast weleens naar een aflevering van Gordon Ramsay’s Kitchen Nightmares gekeken. Kijk je vaker, dan valt je op dat het altijd dezelfde factoren zijn die een restaurant zo verliesgevend maken dat het als een molensteen om de nek voelt. Uiteraard hebben we het over slechte kwaliteit, maar ook zeker ook over een uitstraling die achterhaald, niet meer van deze tijd en oubollig is. Laat je dat niet overkomen. Jij snapt als ondernemer dat je gasten niet alleen komen voor de kwaliteit van je menukaart, maar ook voor de ambiance. Die moet aansluiten bij hun belevingswereld. Zeg eens eerlijk, is je horeca interieur aan een upgrade toe?

Wat mag je horeca interieur uitstralen?

Het maakt niet uit of je eigenaar bent van een nachtclub, een gezellig buurtcafé, een restaurant of een hotel. Jij hebt er alle belang bij dat je gasten zich comfortabel en welkom voelen. Je wilt dat het niet bij één bezoekje blijft. Het liefst heb je een groot bestand aan terugkerende gasten die hun trouw voor jouw zaak via social media en mond-tot-mondreclame gaan verspreiden. Dat kan alleen als je ze vanaf de eerste stap over je drempel zelf laat beleven dat ze in je zaak verwend, gewaardeerd en zelfs vertroeteld gaan worden. Natuurlijk moeten je cocktails, je wijnen en al je gerechten van eersteklas kwaliteit zijn. Onderschat niet hoe groot de impact van een goed gekozen kleurgebruik, lampen, stoelen, tafels en wanddecoratie is. Ook al hebben ze het zelf niet bewust door, je gasten gaan voor het totaalplaatje. Je horeca interieur en je aanbod moeten niet alleen bij elkaar passen, ze moeten elkaar versterken, waardoor je gasten uiteindelijk met een nóg positievere ervaring naar huis gaan.

Heb je zelf creatieve ideeën?

Je hebt ongetwijfeld naast vakkennis ook een goed oog voor presentatie. Je hebt bovendien je eigen, goed ontwikkelde smaak, ook op het gebied van horeca interieur. Door veel zaken van je concurrentie of andere horecaondernemers te bezoeken, heb je een aardig beeld van de mogelijkheden als het ervan komt om je eigen horeca interieur te vervangen of aan te passen. Ben je echt iemand die van alle markten thuis is? Is de designer in je net zo goed ontwikkeld als de ondernemer? Of heb je het idee dat je hulp van specialisten kunt gebruiken? Het inrichten van horecaondernemingen is wat zij elke dag doen. Altijd in samenwerking met de eigenaar, altijd volgens een vooropgezet plan en altijd met een smaakvol en bijzonder verrassend resultaat.

Van visie tot realisatie

Je hebt een visie, en de horeca ontwerper heeft de ervaring om van jouw visie werkelijkheid te maken. Sterker nog, zij zijn er goed in om mogelijkheden te zien waar je waarschijnlijk zelf nooit op was gekomen. Zo is Art2Go sterk in het denken in totaalconcepten en hun medewerkers hebben een grote kennis van materialen en vormgeving. Of je nu een café in wil richten waar het grote publiek zich thuis voelt, of dat je een bar in een heel speciaal thema wilt, een passende en sfeervolle horeca inrichting is hierbij essentieel.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *