rubriek.nl | contact | adverteren | disclaimer |    

alleen plaatselijk afvallenPLAATSELIJK AFVALLEN

Als het bijna zomer is dan werpt menigeen weer eens een kritische blik op zijn/haar figuur. Het kan zijn dat er wat pondjes af kunnen, maar nog vaker hoor je dat mensen best tevreden zijn op één of twee probleemgebieden na.

 

BBB Buik Benen Billen

Te dikke buik, te dikke bovenbenen, kuiten, bovenarmen en lovehandles, dat zijn vaak de plaatsen waar zich ongewenst vet ophoopt. Dus wat lijkt er logischer dan die probleemgebieden gericht aan te pakken?

 

Oefeningen?

Er zijn natuurlijk voor ieder probleemgebied oefeningen te bedenken, maar wat doen die oefeningen voor je? Door oefenen worden de spieren van dat gebied getraind. Dit zorgt voor een strakker en steviger uiterlijk en toont misschien al wat slanker en dat is natuurlijk een goed begin. Verder verbrand je wel wat extra calorieën door de lichaamsbeweging. Maar plaatselijk afvallen door het doen van gerichte oefeningen zal nooit lukken.

slankere benen

 

Afvallen

Als je wilt afvallen dan doe je dat door minder calorieën in te nemen dan je gebruikt. En dat doe je weer door minder te eten en verder kun je extra calorieën verbranden door meer te bewegen. Probeer geen onmogelijke doelen voor jezelf te stellen en hou rekening met je bouw en aanleg.

 

Hoe val je af waar jij dat wilt?

Dat is natuurlijk de vraag, maar daar is geen eenduidig antwoord op. Als je gaat afvallen is het per persoon verschillend waar je eerst slanker zult worden. Dat kan ook best zijn op een plek waar je dat helemaal niet wilt. Bv. dat je magerder wordt in je gezicht. Maar als je doorzet zul je ook op andere plaatsen afvallen en ook op de door jou gewenste plaatsen.

 

Plaatselijk afvallen is onmogelijk

Als je dus wilt werken aan een slankere buik, slankere bovenbenen of je lovehandles, dan zul je dat dus net zo moeten aanpakken alsof je gewoon wilt afvallen en dit volhouden tot je het gewenste resultaat bereikt hebt. Minder eten en meer bewegen. Niet door je uit te hongeren maar zo geleidelijk mogelijk. En die op het probleemgebied gerichte oefeningen? Die kunnen je prima helpen om meer vorm te krijgen zodat het er allemaal ook nog strak en stevig uit gaat zien.

 

 

doen: trainen met gewichten

je billen trainen

je borstspieren trainen

je buikspieren trainen

oefeningen voor een platte buik

pushups zijn een graadmeter voor je conditie 

volg rubriek op facebook volg rubriek op twitter rss feed rubriek

 

ZO MAAK VAN STRIJKEN JE FAVORIETE KLUSJE

Maak van strijken tijd voor jezelf. De Brabantia Love-Me-Time campagne laat je zien dat strijken het nieuwe yoga is.

Met bijpassende Spotify afspeellijsten.

Bekijk het hier

 

pak je probleemgebieden aan
   

doen: trainen met gewichten

   

bilspieren trainen

   

kan je dik worden van fruit?

   

plaatselijk afvallen

 
   

alle rubrieken

alle onderwerpen fitness

sitemap

nieuwsbrief

prijsvragen

forum

 
 
1.

Lijst met superfoods

2.

Geld besparen

3.

Wat doe je tegen keelpijn?

4.

Hoe kook je een ei?

5.

Trend kapsels

 
 
 

MAKEUP

Eyes Lips Face