5 Originele ideeën voor persoonlijke kadootjes

Hoe leuk is het om een cadeau te krijgen dat speciaal voor jou bedacht en gemaakt is?

Sommige voorwerpen zijn best leuk. Maar als ze voorzien zijn van jouw naam of jouw foto dan worden ze persoonlijk en zijn ze opeens een stuk leuker en origineler. Dat maakt zo’n voorwerp tot een leuk en bijzonder cadeau voor iemand.

Een paar voorbeelden:

kikkerEen boek met jou in de hoofdrol

Meedoen als hoofdpersoon in je favoriete boek. Dat kan, en is natuurlijk heel leuk voor jongere kinderen. Zo kan je bijvoorbeeld een boekje van Woezel en Pip, Nijntje, Donald Duck of zoals op de afbeelding hiernaast een boek met Kikker kiezen. En er zijn meer verschillende boeken. Leuk met voorlezen als het kind merkt dat hij of zij zelf ook meedoet in het verhaal.

Voor volwassenen of voor kinderen die het huis uit gaan is het een heel leuk idee om een boek te laten drukken met de favoriete (familie)recepten, al dan niet met foto’s.

Een fotoboek

Laat een mooi boek maken van een de foto’s van een bijzondere gebeurtenis, vakantie of van een persoon. Je stuurt de foto’s digitaal door en je bepaalt zelf de afmetingen en het uiterlijk van het boek. Je hebt dan een blijvend cadeau als herinnering.

Kijk voor de mogelijkheden voor het laten drukken van zo’n boek bijvoorbeeld op Reclameland.nl.

schortSchort met naam

Koken en bakken is populair. Heeft iemand koken als hobby? Dan is een schort met naam leuk om te geven. Je kan iemands naam erop laten drukken, maar ook een foto of bewerkte foto.

Kijk voor meer cadeau’s op naam bij Primera.

Foto van je huisdier

Vaak vinden mensen die één of meerdere huisdieren hebben het nog leuker om een voorwerp te krijgen met een foto van hun huisdier dan met een foto van zichzelf. Laat als cadeau een foto afdrukken op een mok, een mousepad, onderzetters of een kalender.

fotohoesEen persoonlijk telefoonhoesje

Wie heeft er geen mobiel tegenwoordig? Dan is het een leuk cadeau om iemand een hoesje of case voor zijn of haar mobiel te geven met een zelfgemaakte foto. Het hoeft niet altijd een foto te zijn waar de persoon zelf op staat natuurlijk, het kan ook gewoon een mooie foto zijn van een speciale plek of gebeurtenis.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.