Originele cadeautips

Een origineel cadeau geven, het is zo makkelijk nog niet. Een cadeaubon, tijdschrift of doucheset is altijd goed, maar niet heel verrassend. En het liefst wil je bij een dierbare natuurlijk voor de wow-factor gaan. Wij hebben een aantal ideeën op een rij gezet waarmee je indruk maakt.

Fotoboek

Hoe persoonlijk wil je het hebben? Een fotoboek maakt meteen duidelijk hoeveel liefde je in dit cadeau hebt gestopt en brengt herinneringen weer tot leven. Naast een vakantieboek, kun je een selectie maken van een bepaald jaar of seizoen.

Wijnpakket

Is de jarige een echte wijnliefhebber? Dan is een wijnpakket cadeau geven een uitstekend idee. Deze zijn in diverse varianten te bestellen: per land, regio, druif, seizoen of kies juist een heel gevarieerd pakket om je favoriete smaak en wellicht nieuwe favorieten te ontdekken.

Ballonvaart

Hoe bijzonder is het om een ballonvaart cadeau te geven en je favoriete stad of gebied vanaf grote hoogte te bekijken onder het genot van een glas champagne? Een belevenis die je niet snel zult vergeten. Overal in Nederland kun je opstappen en je kunt ook kiezen voor avondvluchten waarbij je de zonsondergang ook mee kunt maken.

Voetbalreis

Voetbalfanaten willen het liefst speciale wedstrijden van dichtbij meemaken. Geef in dat geval een complete voetbalreis cadeau, inclusief vlucht, hotel en ticket. Reis af naar bijvoorbeeld Barcelona, Liverpool of Manchester en moedig je favoriete club vanaf de tribune aan. Gegarandeerd een fantastische ervaring en helemaal zelf samen te stellen.

Koffieproeverij

Neem de jarige mee in de wereld van koffie en geef hem of haar een koffieproeverij cadeau. Perfect om te leren hoe je nou een écht goed kopje koffie zet en het verschil tussen koffiebonen te leren proeven. Uiteraard onder begeleiding van een professionele barista. Je gaat met een leuke ervaring en een bak met kennis weer naar huis.

Escaperoom

Ben je in voor wat meer actie én om je hersens even flink te laten kraken? Dat kan in een escape room en die schieten in Nederland als paddenstoelen uit de grond. Bevrijd jezelf en je vrienden bijvoorbeeld uit de gevangenis of juist uit de spookachtige meisjeskamer.

Flyboarden

De echte durfal wordt hier vast blij van: flyboarden. Bij deze extreme watersport ‘vlieg’ je over het water op zo’n 13 meter hoogte door twee krachtige waterstralen en een waterscooter Gelukkig heb je niet veel training of kracht nodig om het flyboarden snel onder de knie te krijgen. Een spetterend avontuur wordt het zeker.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *