moederdag cadeau

5 x leuke cadeau inspiratie voor moederdag

Op zondag 14 mei vieren wordt Moederdag weer gevierd en het is uiteraard leuk om haar dan in het zonnetje te zetten. Moederdag is een ideale dag om je moeder eens te verrassen met iets bijzonders omdat ze er bijvoorbeeld altijd voor je is, je haar wilt bedanken of omdat je gewoon heel veel van haar houdt. Heb je nog geen idee wat jij voor een Moederdag cadeau wilt geven, hieronder 5 x leuke cadeau inspiratie.

#1 Kook een heerlijke maaltijd

Is je moeder altijd diegene die voor iedereen kookt, draai de rollen eens om en kook een heerlijke maaltijd voor haar. Zoek een recept uit waarvan je weet dat ze het lekker gaat vinden. Ben je zelf niet zo’n held in de keuken, maak dan bijvoorbeeld gebruik van een maaltijdbox. Denk ook aan extra details, door bijvoorbeeld de tafel mooi te dekken en een lekkere wijn aan te schaffen. Zie je het echt niet zitten om zelf te koken, huur dan gewoon een privé chef in.

#2 Geef een prachtige droogbloemen boeket

Een interieurtrend voor 2023 zijn droogbloemen in huis, een droogbloemen boeket is ontzettend leuk om cadeau te geven voor Moederdag. In tegenstelling tot een boeket verse bloemen gaan droogbloemen een stuk langer mee, zo kan je moeder er minimaal wel een jaar lang van genieten.

#3 Organiseer een high tea

Het is ook erg leuk om je moeder een high tea cadeau te doen. Je kunt zelf gaan bakken maar je kunt natuurlijk ook ergens een high tea boeken, mocht je niet zo goed zijn in de keuken. Wil je zelf wel een high tea bereiden, zoek dan online naar leuke recepten. Ook in de supermarkt kun je tegenwoordig veel lekkere kant-en-klaar hapjes kopen die geschikt zijn voor bij een high tea, alles zelf maken hoeft dus echt niet.

#4 Schrijf brieven aan je moeder

Ook een heel origineel cadeau voor Moederdag is het boekje ‘brieven aan mijn moeder’. In dit boekje vind je 12 blanco brieven met allemaal een ander thema. Aan de hand van elke thema kun je een brief schrijven. Na het schrijven kun je de brieven in een envelop doen, deze zitten in het boekje, en op verschillende momenten kan je moeder de brieven openen. Zo heeft ze een prachtig boekje vol met hele persoonlijke brieven, erg mooi om voor altijd te bewaren,

#5 Koop haar favoriete geur

Ook al zijn geuren heel erg persoonlijk, misschien weet jij wel de favoriete geur van je moeder en een parfum cadeau is altijd erg leuk! Je kan dezelfde geur voor haar kopen maar je kunt ook aan de hand van je moeders favoriet een soortgelijke geur kopen. Kijk welke geurnoten erin haar favoriete parfum zit en aan de hand daarvan ga je op zoek naar een andere parfum.

Wat je ook gaat doen voor Moederdag, het wordt ongetwijfeld gewaardeerd dat je aan haar hebt gedacht. Als je dan ook nog echt met iets unieks komt, is je moeder vast blij verrast.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *