kerst cadeautjes geven

Welke cadeaus liggen dit jaar bij jou onder de kerstboom?

Laatst bijgewerkt:

Het feestdagenseizoen is in volle gang en dat betekent voor de meeste mensen dat er weer volop cadeaus worden ingekocht. Waar sommigen vroeg in het jaar beginnen en in de zomer al hun eerste aankopen doen, snellen anderen de dag voor kerst nog naar de winkel om snel de laatste cadeaus te kopen. Wat voor shopper ben jij? Laat jij het op het laatste moment aankomen of heb jij de verlanglijstjes van iedereen al veel eerder gevraagd?

Het is niet altijd even eenvoudig om leuke cadeaus te vinden. Je wilt origineel voor de dag komen en het liefst iets persoonlijks geven. Met onze tips gaat dat zeker lukken.

De leukste cadeautjes voor de dames in je familie

Vraag je je af wat je je moeder, nicht of tante toch moet geven? Met een lekker geurtje maak je ze vast blij. Een geschenkset is vaak een leuke kennismaking met een bepaalde geurlijn. Bovendien zijn deze sets ook nog eens mooi verpakt. Naast gift sets met heerlijke parfums en andere verzorgingsproducten zijn er ook andere sets met bijvoorbeeld producten voor de verzorging van de wimpers. Ook zijn er leuke pakketjes met haarproducten zoals een shampoo, conditioner en een haarmasker. Deze sets zijn ideaal om eens lekker de tijd te nemen voor jezelf en een thuisspa te creëren. Welke vrouw is er nu niet blij met zo’n cadeau?!

Voor de zonaanbidder

De zomer lijkt nog ver weg, maar de wintersportvakantie komt er al wel aan en wie weet gaat jouw neef of vriendin wel een weekje naar de zon in de wintermaanden. De zonneproducten van Heliocare bieden optimale bescherming. Zonbescherming tijdens de wintersport is minstens zo belangrijk als het beschermen van je huid in de zomer. Je huid is in de winter nauwelijks zon gewend en kan dan nog sneller beschadigen. Leg daarom dit jaar een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor onder de kerstboom. De crème beschermt je huid van binnenuit en biedt bescherming tegen verschillende soorten straling. Voor de tante die niet zonder make-up de deur uitgaat, is er ook handige vloeibare make-up met een hoge beschermingsfactor.

Scheerproducten om die baard nog mooier te maken

Heb jij inmiddels ook meerdere mannelijke familieleden of vrienden die met zo’n prachtige volle baard rondlopen? Baarden zie je steeds vaker in het straatbeeld verschijnen. Ook een baard moet goed verzorgd worden om er nog mooier uit te zien. Producten voor het scheren bieden dan ook voldoende inspiratie voor een kerstcadeau. Denk aan baardolie of zo’n klassieke scheerkwast. Ook is er speciale baardshampoo. Een aftershave geeft de huid verlichting na het scheren en ruikt bovendien heerlijk.

Ga voor een originele cadeauverpakking

Het cadeau begint bij de verpakking. Plak op het papier een takje hulst, een dennentakje of een foto van de ontvanger. Ga los met stickers, glitters of stempels. Met kerst kan het niet gek genoeg zijn!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *