Powerbank en andere kado ideeën voor iemand die verslaafd is aan zijn mobiel

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een mobiele telefoon. En dat is handig want zo kan je altijd bellen, filmpjes kijken, boeken lezen, internetten, gamen, muziek luisteren en nog veel meer.

Verknocht of verslaafd…?

Deze verslaving heeft ook voordelen. Als je zo iemand een cadeau wilt geven, dan is het niet moeilijk om een paar leuke dingen te bedenken: Touch screen handschoenen, een powerbank, een draadloze oplader, een opvouwbaar toetsenbord of een muts met geluid bijvoorbeeld.

1. Touch screen handschoenen

Als je moeite hebt wanneer je even geen mobiel kunt gebruiken. Dan wil je immers ook buiten je mobiel kunnen bedienen als het koud is. Touch screen handschoenen zijn dan een must. Gelukkig is het aanbod in touch screen handschoenen groot. En als je wilt, kan je ook zelf je eigen handschoenen met touch screen functie maken.

2. Powerbank

Ergens zijn waar je je mobiel niet kunt opladen terwijl je batterij bijna leeg is. Dat is voor sommigen echt een nachtmerrie. Als je nooit met een lege batterij wilt komen te zitten of er gewoon niet te veel op wil letten, is een powerbank een uitkomst. Een powerbank is een extra batterij die je van tevoren oplaadt via een stopcontact of met een usb-kabel aan je computer. Kies een powerbank die past bij jouw behoeften, bijvoorbeeld eentje die extra snel laadt of een powerbank die werkt op zonne-energie. Een powerbank is er in verschillende prijsklassen.

In ieder geval heb je met zo’n powerbank altijd een extra batterij bij je.

3. Draadloze oplader

Een powerbank is handig voor onderweg, een draadloze oplader gebruik je thuis of op je werk. Leg je mobiel op de draadloze oplader of Qi-oplader en hij laadt vanaf het moment dat je hem erop legt. Er zijn zelfs draadloze opladers die je kan inbouwen in je meubel zodat ze zo goed als onzichtbaar zijn. Let wel op dat de draadloze oplader geschikt is voor jouw merk telefoon.

4. Een opvouwbaar toetsenbord

Eén van de nadelen van een mobiele telefoon is natuurlijk dat het moeilijk typen is op zo’n klein schermpje. Wil je graag lange Whatsapp of e-mail berichtjes versturen, url’s intypen of wat dan ook? Dan is dit opvouwbare toetsenbord super handig. Je vouwt het op en stopt het in je tas als je ermee klaar bent. Het werkt vast ook in combinatie met een tablet. Het afgebeelde toetsenbord  werkt met bluetooth en is van het merk 1Byone.

5. Muts met ingebouwde oortjes

Ideaal: een muts met oortjes die werken op bluetooth. Geen gedoe met snoertjes die in de knoop raken of oordopjes die uit je oor schieten. Je zet gewoon je muts op en je hebt geluid zonder dat je koude oren krijgt.

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.