Mokken bedrukken als persoonlijk relatiegeschenk

De beste manier om jouw waardering uit te spreken naar een klant, personeelslid of zakelijke relatie is door deze te verrassen met een relatiegeschenk. Niet alleen zorgt het geven van een attentie ervoor dat jouw relatie zich gewaardeerd voelt, maar ook is dit een goedwerkend promotiemiddel voor jouw organisatie. Zo is een bedrukte mok inmiddels een zeer populair relatiegeschenk omdat deze eenvoudig te personaliseren is en veelvuldig en eindeloos gebruikt kan worden. Mokken bedrukken? Dat doe je in jouw huisstijl met een persoonlijke boodschap.

Mokken bedrukken naar wens

Als je kiest voor mokken bedrukken, kies dan ook voor iets origineels. Zoals een grote koffiemok die je voorziet van een grappige tekst of slogan. Deze slogan gebruik je wellicht al voor de rest van je communicatie of je bedenkt een nieuwe die goed past bij de gelegenheid. Een mok bedrukken is zowel geschikt voor grote als voor kleine bedrijven. Je kiest namelijk zelf de oplage die past bij jouw budget en bedrijfsdoelstellingen. Vaak is het zo dat de stukprijs daalt als je een grotere bestelling plaatst, waardoor het ook interessant is om de mok in te zetten als promotiemiddel.

Mokken bedrukken met foto

Je kunt ook heel origineel mokken bedrukken met een foto. Hoe prettig als je medewerkers op kantoor precies weten welke mok van wie is. Het is een leuk relatiegeschenk om weg te geven tijdens bijvoorbeeld verjaardagen of gewoon als een bedankje ter afronding van een succesvol project. Een mok met foto laat zien dat jij erg je best hebt gedaan om een persoonlijk geschenk te vinden. Een fotomok wordt in full colour bedrukt, zodat je helemaal zelf kunt bepalen hoe het ontwerp eruit komt te zien. Kies bijvoorbeeld voor een basic mok met daarom een foto en jouw bedrijfsnaam in herkenbare huisstijlkleuren of laat de mok rondom bedrukken met een complete foto.

Geefmomenten bedrukte mok

Je kunt voor diverse weggeefmomenten passende mokken bedrukken. Bedank bijvoorbeeld je complete team met een mok met logo of foto op het moment dat ze hun target bereikt hebben, geef een bedrukte mok aan zakelijke relaties rond de feestdagen of verras klanten en andere zakelijke relaties met een mok met logo als eindejaarsgeschenk. Ook kiezen veel bedrijven ervoor om mokken te bedrukken voor in de eigen kantine. Veel mensen beginnen de werkdag het liefst met een kop koffie of thee en mokken of bekers zijn niet weg te denken uit de bedrijfskantine.

Thuiswerkers verrassen met een bedrukte mok

Veel mensen werken tegenwoordig noodgedwongen vanuit huis. Wat is er leuker dan ze een persoonlijke mok cadeau te geven als hart onder de riem? Jouw medewerker ontvangt een leuk presentje en voelt zich gemotiveerder dan ooit om lekker aan de slag te gaan. Daarnaast werk je ook nog eens aan de naamsbekendheid van jouw bedrijf, want een mok gaat jarenlang mee en wordt ook gebruikt door de visite. Zo sla je twee vliegen in één klap. Kortom, relatiegeschenken vertegenwoordigen een hoge waarde voor je relaties en zorgen bovendien voor een goede naamsbekendheid van je bedrijf.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.