kado vriendin

De leukste verjaardagscadeaus voor je nieuwe vriendin

Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe vriendin! Binnenkort is ze jarig, maar daarmee sta jij voor een dilemma. Want wat moet je haar geven? Kom je aan met wat geld (of vergeet je het helemaal), dan zal ze niet blij met je zijn. Je moet haar dus wat leuks geven en het liefst iets met een romantische touch.

Tegelijkertijd moet je oppassen dat je cadeau niet té lief en klef wordt: zijn jullie nog niet zo lang bij elkaar, dan is het goed om een gemiddelde te zoeken. Je zoekt dus een cadeau dat leuk en origineel is en precies genoeg romantiek in zich heeft. Gelukkig is dat een stuk eenvoudiger dan het lijkt. Wij geven je 7 voorbeelden van de leukste verjaardagscadeaus voor je nieuwe vriendin!

1. Een romantisch avondje

Jij bent de ideale Romeo als je op de proppen komt met een romantisch avondje. Kook lekker voor haar en bestrooi het bed met rozenblaadjes. Zo heb je er weinig kosten aan, maar vindt zij dit het ideale verjaardagscadeau.

 

 


2. Een bloem

Kom je aan met een enkel roosje als verjaardagscadeau, dan zal je vriendin waarschijnlijk een tikje teleurgesteld zijn. Tenzij de roos in platina is gegoten natuurlijk! Vind je platina wat te gek, dan ga je voor een roos die een 24-karaat gouden laagje heeft.

 


 

3. Drijvende lantaarns

Als afsluiter van een gezellige avondje uit wandelen jullie romantisch hand in hand naar het water (liefst een rivier of kanaal), waar jullie samen deze prachtige drijvende lantaarns te water laten. Als dát niet romantisch is…

 

 


4. Bloemenvaas met geheim liefdesbriefjes-compartiment

Deze prachtige vaas is niet alleen een leuk cadeau voor nu, maar ook voor later. Er worden namelijk liefdesbriefjes in de vaas gestopt, die je na een aantal jaar weer eens gezellig samen terug kunt lezen.

 

 


5. Lieve knuffel

Knuffeldieren doen het vaak goed op een vrouwenverjaardag. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit lieve lammetje. Het diertje draagt een shirt dat je kunt personaliseren met een eigen foto. Kies een mooie foto van jullie samen: een super schattig cadeautje met een persoonlijke touch!

 

 


6. Chocolaatjes

Het toppunt van een lief cadeau: een hart vol met heerlijke chocolaatjes! De hartvormige verpakking is uiteraard herbruikbaar én is ook nog eens gegraveerd met een tekst naar keuze. Je kunt dus bijvoorbeeld jullie initialen in de deksel laten graveren of je kiest een korte romantische tekst.

 

 


7. Een sieraad in een mooi doosje

Vrouwen zijn meestal dol op sieraden. Dus geef jij je vriendin een mooi halskettinkje of een (vriendschaps)ring. Maar dat doe je natuurlijk niet in zo’n standaard saai doosje van een standaard winkel. Nee, jij gaat voor een complete verrassing met een eigen sieraden doosje. In het hart heb je een prachtige foto van jullie samen gezet om het helemaal af te maken.

 

Een cadeau vinden voor de verjaardag van je nieuwe vriendin is niet zo simpel. Ken je haar al langer, dan weet je wel ongeveer wat ze leuk vindt. Maar hebben jullie nog niet zo lang een relatie, dan is het lastig om precies het juiste cadeau te vinden. Met deze 7 voorbeelden van geschikte cadeaus zit je sowieso safe: ze hebben precies de juiste hoeveelheid romantiek om goed te scoren. De persoonlijke touch en de aandacht die je aan het cadeau hebt besteed maken dat je flink wat punten scoort!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.