Vijf cadeautjes die bij iedereen in de smaak vallen

Vijf cadeautjes die bij iedereen in de smaak vallen

Laatst bijgewerkt:

Het valt lang niet altijd mee om een leuk cadeautje te bedenken voor iemand. Zeker niet als je iets bijzonders of persoonlijks wilt geven en niet weer met een fles wijn of een bosje bloemen wilt aankomen. Gelukkig zijn er ‘altijd goed’ cadeautjes. Cadeautjes die je leven leuker en/of gemakkelijker maken bijvoorbeeld zijn en daardoor bij iedereen in de smaak vallen. Een paar voorbeelden:

1. Invulboekjes

Invulboekjes zijn er zowel voor kinderen als volwassenen. Er worden allerlei vragen gesteld over een persoon, gebeurtenis of een periode. Door de vragen te beantwoorden krijg je een leuk overzicht.

Zo zijn er invulboeken om tijdens je zwangerschap of kraamperiode bij te houden, maar ook invulboeken voor papa’s, mama’s, oma’s en opa’s, vakantie invulboekjes of eetboeken om in bij te houden wat je zoal eet. Zo’n ingevuld boekje is natuurlijk een blijvende herinnering.

Vijf cadeautjes die bij iedereen in de smaak vallen
invul- of dagboeken

2. Dagplanner

Als variatie op invulboeken kan je ook kiezen voor handige dagplanners. Want wie heeft het niet druk tegenwoordig? Dit soort notitieboeken of dagplanners ziet er vaak aantrekkelijk uit en ze nodigen alleen daardoor al uit om erin te schrijven.

Mensen houden ervan om hun dag te ordenen. In zo’n dagplanner kan je al je afspraken noteren en van je taken handige todo lijstjes maken. Zo zie je in één oogopslag wat je die dag moet doen. Als je iets gedaan hebt, kun je het afstrepen. Zo houd je het overzicht. Bovendien is zo’n boekje als het vol is een leuke herinnering omdat het een goed overzicht geeft van je bezigheden in die periode. Leuk om cadeau te geven dus.

3. Fotolijst

Nog iets dat iedereen wel kan gebruiken: een fotolijst of set lijstjes. Niet iedereen laat zijn foto’s meer afdrukken en zo’n lijst is een goede reden om dat wel te doen. Bovendien hoef je er geen zelfgemaakte foto’s in te doen, je kan er ook andere afbeeldingen of tekeningen in doen. Heb je iets meer geld te besteden, dan kan je ook een digitale fotolijst geven. Je upload dan je foto’s meteen van je camera of mobiele telefoon.

4. Iets voor in de keuken

Iedereen eet en de meeste mensen koken regelmatig. Iets voor in de keuken is daarom zeker een ‘altijd goed’ cadeautje. Denk bijvoorbeeld aan een schort, glazen, een kookboek of luxe keukengereedschap. Nog leuker is het om een bakvorm of quichevorm te geven waarin je al iets gebakken hebt. Pak het leuk in doorzichtig folie en geef het recept er eventueel bij.

5. Een abonnement

Er zijn tegenwoordig abonnementen voor alles. Geef iemand een abonnement voor een paar maanden cadeau dat past bij zijn of haar interesses. En er is veel meer dan alleen een abonnement voor een tijdschrift te bedenken. Zo kan je een abonnement geven voor beauty producten, luisterboeken, streamingsdiensten voor muziek, films en series of een bloemen, groente- en fruit abonnement cadeau geven. Het aanbod is groot en voor ieder wat wils.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *