hij belt niet

Waarom belt hij niet?

Redenen dat je niet terug gebeld wordt na een leuke date.

Je hebt iemand ontmoet, een leuke eerste date gehad. Je dacht dat het klikte en had zeker een telefoontje verwacht. Maar waarom belt hij dan niet?

1. Hij zei dat hij zou bellen. waarom belt hij niet?

Wat is vervelender dan te wachten bij de telefoon, constant je mobiel te checken of je een oproep gemist hebt en niet niet zeker te weten wanneer en of iemand je wel gaat bellen. De meeste mannen zijn niet zo eerlijk om je in je gezicht te zeggen hoe het er voor staat. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom hij niet belt…..


b2

2. Hij vindt het niet cool om snel te bellen

Hij wil niet te gretig overkomen en vindt het cool om je een paar dagen te laten wachten. Niks aan de hand dus alleen wat geduld.


b3

3. Too much informatie

Je kon het niet laten. Je hebt hem alles verteld over jezelf, je exen, je problemen. Dat kun je beter niet doen als je net iemand hebt leren kennen. Dat kan iemand behoorlijk afschrikken. Kleine kans dat je nog wat hoort.


b4

4. Hij voelt zich voor de gek gehouden

Je hebt hem leren kennen via een online dating site of social media. Op je foto zie je er alleen wel heel voordelig uit. Hij voelt zich voor de gek gehouden. Of je nog iets hoort? Dat is twijfelachtig.


b5

5. Hij is niet vrij

Hij belt niet omdat hij (nog) een relatie heeft. Of je nog iets hoort? Het is misschien maar beter van niet.


b6

6. Je wilt te snel te veel

Je wilt alles, het complete pakket, dat is prima maar hou het nog even voor je. Maar niks jaagt een man zo snel weg als een vrouw die het te snel over samenwonen, trouwen en kinderen heeft. Waarschijnlijk heb je hem de stuipen op het lijf gejaagd.


b7

7. Hij heeft bindingsangst

Hij vond je waarschijnlijk heel leuk, maar als het een beetje serieus lijkt te worden dan breekt het zweet hem uit. Bellen voor een volgende date? Dat is heel moeilijk. Kans is 50/50 dat hij nog belt.


b8

8. Te veel drama

Je hebt je laten gaan bij jullie laatste ontmoeting. Te veel drank, te veel emoties, te veel van alles. Er zijn mannen die er van houden, maar de kans is groot dat je niks meer hoort.


b9

9. Hij had geen serieuze bedoeling

Hij was uit op een leuke avond. Maar hij is nog lang niet toe aan een serieuze relatie. Of je nog wat hoort? Als de bliksem is ingeslagen en hij op slag is verliefd is geworden misschien. Anders is de kans heel klein.


b10

10. Hij vond je niet leuk genoeg

Hij vond je niet leuk genoeg om je nog eens te ontmoeten. Maar de meeste mannen hebben niet genoeg lef om je dat eerlijk te zeggen. Niet om treuren, kan gebeuren. Volgende keer beter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.