ster voor valentijn

Geef een ster cadeau voor Valentijnsdag!

Zoek je een origineel cadeau voor Valentijnsdag dat niet iedereen al heeft? Geef een ster voor Valentijnsdag!

Leg je liefde vast tussen de sterren

Vind jij het ook zo romantisch om ‘s nachts naar de sterren te kijken? Het geven van een ster is een uniek en persoonlijk cadeau waarmee je de ogen van je geliefde laat stralen.

Zoek je iets bijzonders voor je nieuwe vlam? Of wil jij je lange relatie, waarin je alle romantische cadeaus al voorbij hebt zien komen, opnieuw laten ontvlammen met een onvergetelijk cadeau? Dan is het benoemen van een ster het perfecte cadeau om jouw Valentijn een schitterende glans te geven. Het Online Star Register geeft jou namelijk de mogelijkheid een stralende ster aan de hemel te registreren. Een eigen ster krijgen is een uniek valentijnscadeau waar de vonken vanaf spatten!

Jouw persoonlijke Valentijn cadeaupakket

Het benoemen van de ster is heel persoonlijk. Kies een sternaam, sterdatum en sterrenbeeld en maak je ster helemaal eigen! De sternaam kan de naam van je Valentijn zijn, het meest gebruikte koosnaampje van je liefje of jullie beider namen. De sterdatum kan elke datum zijn die belangrijk voor jullie is. De datum van jullie eerste date bijvoorbeeld, daarbij maakt het niet uit of die datum in het verleden of de toekomst ligt.

Kies een sterrenbeeld uit de dierenriem, of een van de in totaal 88 sterrenbeelden. Kies het speciale cadeaupakket in Valentijn thema en ontvang jouw sterdocumenten binnen een dag in huis. De sternaam en stercoördinaten worden gedrukt op een certificaat van stevig papier met glanzende goudfolie, klaar om in te lijsten. Daarnaast krijg je het OSR code uitleg blad met glow-in-the-dark sterrensticker, die je kan plakken waar je maar wil. Om het nog romantischer te maken kun je een eigen tekstje meesturen dat op het tekstkaartje wordt gedrukt.

geef een ster kado

Voor de late beslissers onder ons, het cadeaupakket is ook volledig digitaal te verkrijgen. Zodra je de bestelling hebt afgerond krijg je alle documenten meteen in je mailbox!

Kijk samen naar jullie eigen ster

Download onze gratis OSR Star Finder app en navigeer op ieder gewenst moment van de dag naar je eigen ster. Richt je telefoon naar de hemel en gebruik jouw OSR registratiecode om de ster te vinden. De app geeft jou ook de mogelijkheid om te bekijken welke sterrenbeelden je ziet vanaf jouw locatie, zodat je de beste keus kunt maken voor het uitkiezen van jouw ster.

Wil jij een onvergetelijke indruk achterlaten op je (toekomstige) Valentijn? Geef betekenis aan een mooi moment en leg jullie liefde vast tussen de sterren.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.