wil hij je wel of niet

Hij wil je wel, hij wil je niet, 12 signalen

Is het liefde of niet?

Het is een vraag die veel vrouwen kan bezighouden als ze iemand ontmoet hebben die ze wel zien zitten: Wil hij me nou wel of wil hij me niet? Is hij serieus? Wil hij een relatie?

Smoesjes

Vrouwen blijken er namelijk heel goed in te zijn excuses voor iemand anders te bedenken als ze niet de aandacht krijgen die ze zouden willen, of als iemand onduidelijke signalen afgeeft. De smoesjes die vrouwen dan voor mannen bedenken zijn eindeloos: Hij is nog niet toe aan een relatie, hij is bang om zich te binden, hij wil onze vriendschap niet op het spel zetten, enz.

Wie houdt wie voor de gek?

Mannen zijn blijkbaar bang om zich duidelijk uit te spreken maar laten wel uit hun daden blijken hoe de zaken ervoor staan. Als je twijfelt aan zijn betrokkenheid bij jou of jullie relatie, dan weet je het antwoord eigenlijk zelf wel. Als de man geïnteresseerd is, dan zal hij doen wat nodig is om je te krijgen. Zo niet, dan wil hij je niet graag genoeg.

Intuïtie

Natuurlijk mag je als vrouw dromen van de ware liefde, een man die je gevoelens beantwoordt en je op handen draagt. Maar je moet het niet zo graag willen dat je de waarheid niet meer onder ogen wil zien.

Vrouwen vergeten in zo’n situatie om hun intuïtie te gebruiken. Als ze dat wel deden, zouden ze wel aanvoelen of hij genoeg voor ze voelt of niet. En vervolgens tonen ze ook nog te weinig eigenwaarde. Je verdient toch zeker beter, als hij je niet die aandacht geeft die je verdient, dan zou je wel gek zijn om nog langer aandacht aan hem te besteden.

12 Signalen

Ziet hij je echt helemaal zitten?

Tekenen dat hij je wel wil

 1. Hij wil alles van je weten – Vragen tonen aan dat hij nieuwsgierig naar je is en geïnteresseerd. Als hij vragen stelt en de antwoorden lijkt te onthouden, dan is dat een goed teken.
 2. Hij lacht en hij is vrolijk – Klaart zijn gezicht op als hij je ziet, wordt zijn humeur beter en vrolijk je hem op? Dat kan een aanwijzing zijn dat hij je echt ziet zitten.
 3. Hij negeert je – Ja serieus, niet alle mannen zijn recht toe recht aan types. Misschien is hij zo verlegen en weet hij niet hoe hij zich in je gezelschap moet gedragen. Negeren is dan makkelijker. Probeer wel reëel te blijven. Sommige mannen negeren je omdat ze niet geïnteresseerd zijn en niks van je willen.
 4. Hij zoekt contact via sociale media – Als hij je toevoegt aan zijn contacten via social media, dan is dat zeker een positief teken dat hij meer contact wil.
 5. Hij is jaloers als je met anderen omgaat – Jaloezie kan hinderlijk zijn. Maar een beetje gezonde jaloezie kan je wel zien als een goed teken.

Tekenen dat hij je (misschien) niet wil

Als hij meerdere van onderstaande gewoonten heeft dan kun je aan zijn interesse twijfelen.

 1. Hij toont geen interesse in je familie en vrienden – Als hij echt iets met je wil, dan zou hij ook interesse moeten tonen in de mensen om je heen.
 2. Hij wil het niet hebben over de toekomst – En dan bedoelen we niet dat hij meteen een datum voor jullie huwelijk moet kiezen, maar meer als hij ieder idee van een mogelijke toekomst voor jullie samen wegwimpelt.
 3. Hij doet niets bijzonders bij speciale dagen
  Als dagen als b.v. je verjaardag ongemerkt aan hem voorbij gaan kun je je afvragen of jouw plezier en geluk voor hem wel zo belangrijk is.
 4. Er gaat weinig van hem uit – Als jij appt dan appt hij terug. Als jij hem mee uit vraagt, gaat hij mee. Maar als jij niets doet, gebeurt er ook niks. Dat is geen goed teken.
 5. Hij stelt je voor als…. – Als jullie bekenden tegenkomen stelt hij jou dan voor als zijn vriendin, een vriendin of als gewoon iemand?
 6. Hij houdt zijn mobieltje en emails angstvallig voor zichzelf – Als je niets te verbergen hebt, hoef je ook niets te verbergen.
 7. Hij zegt vaak afspraken af – Blijkbaar zijn er veel dingen belangrijker en leuker dan afspraakjes met jou.

Het boek is ook verfilmd…

 1. Het is duidelijk ; hij houdt contact wanneer het hem uitkomt, van de hak op de tak en antwoordt niet op bepaalde vragen !! Kappen ermee

 2. Een veelgebruikt excuus als een man je niet wil: “ik heb het erg druk”. Maar pas op, ze blijven dan wel vaak contact houden (alleen niet erg frequent maar van de hak op de tak) waardoor jij dan weer in de war raakt “vind hij me nu wel of niet leuk”. Mijn advies: afkappen. Want als een man je echt leuk vindt dan voel je dat, dan hoef je je het niet af te vragen.

 3. Hoi,

  Ik kan er vaak niet tegen. Hij doet koud. vraagt me wel te n huwelijk en we gaan huis kopen.
  Maar iets voelt alsof er wat verzwegen wordt.
  Bijv tel steeds bij hem en wegklikken en wissen van gesprekken. Of bijv zijn beste vriend is jarig en hij vraagt hem in een keer is alleenmannen of zijn vrouwen bij? Zo dat ik me niet zal vervelen zo genaamd.
  Snap er niks van voel me wel vaak gekwetst

  1. Hi BJ, misschien kan je hem een keer eerlijk vertellen dat je je af en toe zo voelt? Want je kan je intuïtie beter niet negeren.

 4. Mannen zijn afstandelijke wezens, denken eerst aan hunzelf.
  Wij moeten ons in allerlei bochten wringen om het hun naar de zin te maken.
  Ok ben er wel klaar mee.

 5. Bij het afspreken van een datum voor een informatief gesprek over Mannen in het algemeen prikte hij een datum over 2 weken omdat hij volgende week het erg druk heeft. In zijn vorige contact met mij vertelde hij wel eerlijk dat hij zijn hart had verpand aan een andere dame. En dat hij mij wel aardig en leuk vind maar meer niet. Dot deelde hij mij pas mede nadat ik hem ervan verdacht had mij erg leuk te vinden. Dit sprak hij dus tegen.
  Toch blijf ik mij het volgende afvragen: waarom maakte hij dan van die plagende opmerkingen in mijn richting? En raakte hij mij af en toe aan als hij mij troostte met zijn woorden. Zelf verklaarde hij later: ik praat ook met mijn handen. En ik zat gewoon te flauwekullen. Vond ik leuk om te doen. Daarnaast appte hij mij selfies en een vakantiefoto en gaf hij mij complimentjes over mijn uiterlijk. Zijn uitleg: ik geef graag complimentjes.
  Is dit typisch terugtrekgedrag ? En was dat gewoon aandacht trekken????
  Dat hij is gecharmeerd van een andere dame klopt. Ik ken deze dame,maar zij ziet hem niet zitten ( ze zei tegen mij: hij is mijn type niet en daarbij ik heb al een losse scharrel).
  Graag een reactie. B.v.d.

  1. Hi Brigitte,

   Als ik je verhaal lees is mijn idee dat deze man niet uit is op een relatie. Hij vindt je duidelijk leuk en aantrekkelijk, maar is niet van plan om een serieuze relatie met je te beginnen. Als dat wel is wat jij wilt, pas dan op dat je je niet aan het lijntje laat houden. Sommige mannen zijn charmeurs en kunnen best meerder vrouwen tegelijk leuk vinden. Een manier om er achter te komen of hij echt geïnteresseerd is, om alle initiatieven van zijn kant te laten komen. Dus zelf geen contact meer te zoeken. Kijken wat hij dan doet. Belangrijk is ook wat je intuïtie zegt. Vaak weet je het antwoord zelf dan al.
   Succes…..

 6. Van alle signalen genoemd in meerdere artikelen is ong 90% passend bij de situatie tussen mij en ‘hem’.. Hij betrekt me bij bijna alles wat er gebeurt/speelt, luistert oprecht geinteresseerd, maakt toekomstplannen voor hem en mij, ontzettend veel oogcontact, gesprekken gaan ineens over in plagen en stoeien, steeds diepzinnigere onderwerpen bespreken we, meer en meer fysiek contact, we flirten, plagen, praten, hebben ‘eigen’ grapjes, kunnen ook samen niksdoen en toch zet noch hij noch ik die ene stap verder.. Ik weet dat hij slechte ervaringen heeft en dat hij op dit moment weinig te bieden heeft (en waarom), maar hoe laat ik hem beseffen dat dat wat ie wel kan bieden genoeg is?

  1. @RP

   Als reactie moest ik denken aan een alinea van (mannen worden anders verliefd)

   “Als blijkt dat er na een paar afspraakjes geen schot zit in de relatie of dat alle initiatieven van jou af moeten komen en hij doet verder weinig moeite? Vraag dan nog één keer op de man af hoe het er voor staat. Krijg je geen of geen duidelijk antwoord, zegt hij dat hij er nog niet aan toe is, te druk is of nog niet over zijn ex heen is. Dan weet je wel hoe laat het is en wat je moet doen…..Kappen en op zoek naar een nieuwe man die wel 100% voor je gaat.”

   Maar ja, je neemt wel een risico natuurlijk.

  2. Ik heb iemand ontmoet online. Het zijn leuke gesprekken, ook plagen. Als we gaan slapen sturen we slaapwel en ook goedemorgen. Bij eerste date werd deze uitgesteld wegens ik vergadering had en hij de dag ervoor uitging wat bij hem al lang gepland was. Soms heb ik de indruk dat hij andere zaken voorrang geeft dan mij. Uiteindelijk hebben we elkaar gezien en hij heeft ook getrakteerd. Bij volgende afspraak heeft hij afgezegd doordat hij naar carrosserie moest. Ik was heel droog en antwoorde bijna niet. Toch kwam hij af met kunnen we niet later afspreken en dichterbij. Uiteindelijk heb ik gezegd een andere keer beter omdat het weer ook tegenviel. Hij heeft veel vrienden en is vaak wel weg. Ik heb wel het gevoel dar hij zijn vrienden meer voorruit trekt.
   Opzich vind ik hem wel leuk.
   Wat denken jullie hierover ?

 7. ik weet het nog steeds niet de ene keer reageerd hij meteen de andere keer niet, de ene keer doet hij kortaf de andere keer weer niet. En dan zecht hij tegen een vriendin dat hij iemand leuk vind en dan weer niet. Hij zegt wel vaak afspraakjes af omdat hij het druk heeft dit komt met name door school omdat hij op gymnasium zit. We zaten allebij in de musical en liep hij de hele tijd langs mij af en raakte mij daardoor aan maar ik weet niet wat dat dan wil zeggen. We hebben zelfs meer dan 2 uur geappt op een dag. Please tell me

 8. zo verrassend hoe betovering zo effectief kan zijn en wonderbaarlijk werkt. ik heb nooit in betovering geloofd vanwege verschillende dingen die ik heb gehoord totdat de situatie zich voordeed en ik toch hulp nodig had. ik ben al 4 jaar getrouwd en heb 2 kinderen, en ineens begonnen er problemen te ontstaan ​​wanneer ik hulp moest zoeken, in het begin was er dit ongeloof dat ze mijn situatie niet konden helpen totdat ik besloot om het eens te proberen en voordeel van de twijfel. ik heb chuby geweldig gecontacteerd vanwege de situaties bij de hand. mijn man begon ongewoon te reageren dat ik zelfs in de war was dat ik niet eens wist wat ik moest doen. hij verliet mij en de kinderen voor een andere dame en ging zelfs bij haar logeren, ik had geen andere keuze dan contact op te nemen met chubygreat@gmail.com nadat ik alles heb gehoord en gelezen wat hij kan doen. ik besloot het te proberen, ik bereikte hem en vertelde hem alles, hij vertelde me toen wat ik moest doen en geven en hoe hij het zou aanpakken, hij vertelde me dat mijn man binnen 48 uur contact met me zou opnemen en dat was hoe alles gebeurde. hij bracht mijn man terug onder de 48 uur. Ik was onder de indruk. ik weet dat velen dit zullen lezen en twijfelen, maar ik raad je nu aan om contact op te nemen met chubygreat@gmail.com dat is de e-mail en hem je probleem te laten weten en je zult zien wat ik getuig, ik geloof dat iemand mijn vreugde zal zien. bedankt chubygreat en ga door met je goede werk. neem nu contact met hem op e-mail chubygreat@gmail.com….

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.