romantische cadeautjes

De origineelste cadeautjes voor je geliefde

Mensen die verliefd zijn, willen elkaar graag dingen geven, zoals leuke, lieve cadeautjes. En natuurlijk wil je graag iets geven dat origineel is en waarmee je indruk maakt op je geliefde.

Gelukkig zijn er best veel romantische ‘altijd goed’ cadeautjes, zoals die hieronder vermeld staan.

Valentijn

Het is maar één keer per jaar Valentijndsdag. Maar de romantische cadeautjes zijn gelukkig wel het hele jaar verkrijgbaar. De sites die valentijnscadeautjes verkopen, kunnen je helpen om op leuke ideëen te komen. Neem eens een kijkje en koop hier het leukste Valentijnscadeau.

Harten

Harten horen bij de liefde. Cadeautjes met een hart, in de vorm van een hart of bedrukt met hartjes doen het altijd goed, en dat soort voorwerpen zijn er in overvloed. Denk aan: Sokken of boxershorts met hartjes, een kussen in de vorm van een hart of sieraden met een hartje. Of als je het eenvoudig wilt houden, dan geef je een pot snoephartjes.

snoephartjes

Chocolade

Met chocolade kan je bijna iedereen een plezier doen. Behalve lekker, bevat chocolade het stofje fenylethylamine, iets wat je stemming kan verbeteren. Daarnaast staat chocolade ook bekend als afrodisiacum, een lustopwekkend middel. Geef chocolaatjes in de vorm van hartjes. Verder zijn er ook chocolade lettertjes waarmee je woorden kan vormen en een romantische boodschap kan maken.

Foto’s

Een leuke foto van jullie samen kan je af laten drukken op bijvoorbeeld een mok, een kussen, een muismat of op een kledingstuk als een t-shirt of sweater. Maar het is ook een leuk idee om er een legpuzzel van te maken.

Zelfgemaakt

Een zelfgemaakt cadeau laat zien dat je ergens moeite voor hebt gedaan en tijd in hebt gestoken en dat wordt natuurlijk erg op prijs gesteld. Wat je kan maken, hangt natuurlijk af van hoe handig en creatief je bent.

Je kan iets bakken (b.v. muffins, koekjes of een quiche), je kan een sjaal of trui breien of een fotoboek/scrapbook maken van de leukste foto’s van jullie samen.

Namen

Iets met de naam van je geliefde, jouw naam of allebei de namen, kan een mooi cadeau zijn. De mogelijkheden zijn oneindig. Laat de naam graveren in een ring, een armband of ketting. Een naam laten graveren kan je bijvoorbeeld ook doen op pennen, tassen, glazen, sleutelhangers, enz. Je zou de naam van je geliefde ook ergens kunnen laten tatoeëren, hoewel je daar beter wel voorzichtig mee kan zijn.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.