serieuze relatie

Hoe weet je of hij een serieuze relatie wil?

Tja mannen…. Je weet wel dat hij je best wel leuk vindt, maar zit er ook meer in?Meent hij het wel serieus of ben je een gewoon tussendoortje? Lees hieronder de aanwijzingen waaruit blijkt dat hij open staat voor een relatie.

Als je iemand nog niet zo heel lang kent, of als je juist al wat langer met iemand omgaat, en er zit geen schot in de relatie, dan kun je wel eens gaan twijfelen. Ziet hij je nou wel of niet zitten en wil hij serieus een relatie beginnen of wacht hij tot hij iemand beters tegenkomt? Let dan op de tekenen, die kunnen je vertellen hoe de zaken er voor staan en of hij het serieus met je meent of niet.  Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat hij op alle tekenen goed scoort, maar als hij op meer als de helft positief scoort dan zit je goed.

10 Tekenen dat hij een serieuze relatie wil

1. Hij reageert snel

Na een afspraakje geeft hij duidelijk aan dat hij je snel weer wil zien en je hoeft je niet te lang te wachten totdat je weer wat van hem hoort.

2. Hij denkt aan je…

Je merkt dat hij aan je denkt, ook als je niet in de buurt bent. Hij stuurt je uit zichzelf berichtjes om te vragen hoe het met je gaat. Hij stuurt je regelmatig een grappige filmpje door of een link naar een muziekvideo.

3. Samen gewone dingen doen

Hij vindt het leuk om tijd met je door te brengen en gewone dingen met je te doen. Samen ergens wat drinken, een film bekijken, een wandeling maken en gewoon te praten over van alles en nog wat. Het maakt eigenlijk niet zo veel uit wat jullie doen. Hij vindt het duidelijk leuk om bij je te zijn.

4. Hij wil je aanraken

Als iemand gek op je is en je aantrekkelijk vindt, wil hij je aanraken. Hij kust je spontaan, knuffelt je, speelt met je haar.

5. Iedereen mag het zien

Hij raakt je ook aan als jullie in het openbaar zijn. Hij vindt het leuk om hand in hand te lopen. Iedereen mag zien dat je bij hem hoort.

6. Hij wil je vrienden en familie ontmoeten

Hij is geïnteresseerd in je vrienden en familie. Hij informeert naar ze en vindt het leuk om ze te ontmoeten.

7. Hij neemt je mee naar huis

Hij neemt je mee naar huis en zorgt dat je je welkom voelt. Hij maakt ruimte voor je spullen en moedigt je aan een extra tandenborstel en spullen bij hem achter te laten.

8. Hij verwent je

Hij is aardig voor je als je je een keer niet zo lekker of niet zo vrolijk voelt. Hij vindt het leuk om je te verwennen en te verzorgen.

9. Hij neemt je zoals je bent

Hij vindt je leuk zoals je bent. Hij wil niet dat je verandert of geeft niet aan dat hij het leuker zou vinden als je je haar zou afknippen of juist zou laten groeien, als je slanker zou zijn of nettere kleding zou dragen. Je bent gewoon goed zoals je bent.

10. Hij maakt plannen voor de toekomst

Hij maakt plannen voor de toekomst waar jij ook in voorkomt. Dat kunnen plannen zijn voor over een paar weken, een paar maanden of nog verder vooruit. Hoe verder in de toekomst, hoe serieuzer hij het meent.