sexy cadeau idee

Pikante en sexy cadeau ideetjes

Of je nu een decembercadeautje, een verjaardagscadeautje of gewoon zo iets zoekt, het is altijd een goed idee om je geliefde een pikant of sexy cadeautje te geven. De vraag is natuurlijk wat je kan geven. We geven je daarom graag wat ideeën.

Geuren en feromonen

Geur kan je heel aantrekkelijk maken voor anderen, het speelt een rol bij verliefd worden en kan lust opwekkend werken. Er is genoeg onderzoek gedaan naar geur en aantrekkingskracht dat dat bevestigt. Een lekkere geur die jijzelf en je partner lekker vinden, vergroot de aantrekkingskracht en is daarom een uitstekend cadeautje.

Naast een gewoon parfum kan je iemand ook een parfum cadeau geven dat verrijkt is met feromonen. Feromonen zijn bepaalde stofjes die een mens van nature uitstoot als ze door iemand van het andere geslacht aantrekkelijk willen worden gevonden of iemand willen verleiden. Houd er wel rekening mee dat feromonen die mannen aantrekken andere zijn dan die vrouwen aantrekken.

Pikante speeltjes

Pikante seksspeeltjes zijn een prima manier om je je seksleven spannender maken of weer nieuw leven in te blazen. Er zijn speeltjes die speciaal bedoeld zijn voor vrouwen zoals vibrerende eitjes met afstandbediening, voor mannen bijvoorbeeld vibrerende cockringen en speeltjes die zowel door mannen als vrouwen gebruikt kunnen worden. Neem daarvoor eens een kijkje op de website van de Condoomfabriek.nl.

Eetbare bodypaint

We kenden het eetbare ondergoed al. Maar voor de creatievelingen is er ook eetbare bodypaint. Hoe sexy is het om je partner met een kwastje te versieren met een chocolade bodypaint en het er daarna zelf weer af te eten?

Spannende spellen

Houden jij en je partner van een spelletje? Dan zijn er allerlei leuke, spannende en pikante bord- en dobbelspellen. Bij sommige spellen worden er intieme vragen gesteld, bij andere krijg je bepaalde sexy opdrachten die je uit moet voeren. Zo zijn er ook grappige dobbelstenen waarbij één dobbelsteen een plaats aangeeft, een tweede dobbelsteen een lichaamsdeel en de derde een opdracht of activiteit. Je kan natuurlijk zelf wel bedenken wat daar van komt.

Sexy lingerie

Lingerie kan heel sexy en verhullend zijn. Het ideale cadeau om je geliefde mee te verrassen en te verleiden. En denk niet dat er alleen lingerie voor vrouwen is. Voor mannen is er ook een ruime keuze in sexy en verleidelijk ondergoed.

Massageolie

Een massage is sensueel en het kan het voorspel zijn voor meer. Een lekker ruikende massageolie is daarom een prima cadeau. Kies de geur van de olie met aandacht. Sommige geuren kunnen je oppeppen, kalmeren of opwinden. Houd er wel rekening mee als je partner een gevoelige huid heeft. Kies in dat geval een speciale olie die geschikt is voor de droge of gevoelige huid.