executive matchmaking

Wat is exclusieve matchmaking?

Ben je als goed opgeleide, ambitieuze man vol inzet en passie bezig met ondernemen en succesvol in je werk, maar kom je er niet aan toe om een geschikte levenspartner te vinden? Dan biedt exclusieve matchmaking voor professionals uitkomst. Exclusieve matchmaking focust zich op de man die zowel privé als zakelijk voor het beste gaat.

De exclusieve relatiebemiddeling richt zich op de perfecte match. Op basis van een selectief aannamebeleid van kandidaten, jouw toekomstwensen, een duidelijk profiel en gericht traject van dating en coaching wordt toegewerkt naar de juiste persoon voor een vaste, serieuze relatie. Een gelijkgestemd iemand om passie en intimiteit mee te delen en jouw leven te verrijken en een diepere betekenis te geven.

Exclusieve relatiebemiddeling om de perfecte match te vinden

Voor ondernemers, bestuurders, CEO’s, leidinggevenden en andere hoger opgeleiden is het vinden van een vaste partner niet altijd zo eenvoudig. De succesvolle zakelijke carrière gaat meestal gepaard met een drukke agenda en veel werkuren. Tijd om een geschikte relatie te vinden schiet vaak over. Exclusieve matchmaking is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in exclusieve matchmaking voor ambitieuze, drukbezette mannen die op zoek zijn naar een vrouw, waar ze mee voor de dag kunnen komen.

De vrouwen in het exclusieve matchmaking bestand zijn intelligent, beschaafd en ze hebben een mooi uiterlijk. Ze zijn bovendien single en ze hebben te kennen gegeven dat ze zich graag willen verbinden aan een partner die bij hun opleiding, leefstijl, levensfase, normen, waarden en toekomstverwachtingen past. Het netwerk van Private Matchmaking beperkt zich niet tot Nederland. Aan de hand van nauwe samenwerking met internationale matchmakers in onder meer in Frankrijk, Spanje, Zwitserland en de Verenigde Staten wordt naar de ideale match gestreefd.

Exclusieve matchmaking volgens een resultaatgericht stappenplan

Het spontaan vinden van een partner om een liefdevolle en duurzame relatie mee op te bouwen, is geen eenvoudige opgave. Dating is spannend én tijdrovend. Als drukbezette man met een volle agenda, wil je geen tijd verspillen aan vrouwen die je niet interesseren. Je wilt een vrouw die echt bij je past. Bij exclusieve matchmaking worden de juiste stappen gezet om de juiste persoon te selecteren, waar je een toekomst mee kunt opbouwen.

Kennismakingsgesprek met een persoonlijke consultent, bij jou thuis, op kantoor of via Skype of Facetime.

  • Je vertelt wie je bent, wat je doet en wat je toekomstverwachtingen op relatiegebied zijn. Op basis hiervan krijg je een deskundig en eerlijk advies en wordt een heldere overeenkomst voor exclusieve matchmaking afgesloten.
  • Het zorgvuldig opstellen van een profielschets, waarbij onderwerpen als karaktereigenschappen, uitstraling, eerdere relaties, mensenkennis, empathie, contact leggen en relatievaardigheden aan bod komen.
  • Een afspraak maken met een geschikte kandidaat, met gemeenschappelijke normen en waarden, interesses en verwachtingen. Als je geen klik hebt met de voorgestelde vrouw, krijg je een nieuw voorstel.

Discretie en succes verzekerd met exclusieve matchmaking

De exclusieve matchmaking gebeurt op discrete wijze. Je hoeft als CEO, topmanager of entrepreneur niet bang te zijn dat iedereen jouw informatie op het internet kan zien. Alle persoonlijke gegevens blijven privé en geanonimiseerd. Exclusieve Matchmaking is succesvol in exclusieve matchmaking. Waar via internetdating het percentage geslaagde cliënten op 7% ligt, is dat bij Private Matchmaking 83%.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.