hoe maak je hem verliefd

Hoe maak je hem verliefd?

Stel, je bent iemand tegengekomen die je meer dan leuk vindt.

Dan wil je natuurlijk weten of hij jou ook ziet zitten en hoe je er voor kan zorgen dat hij verliefd op je wordt.

Hoe maak je hem verliefd?

Of hij ook verliefd wordt hangt af van verschillende dingen. Op sommige heb je invloed op andere helemaal niet.

Wat kan je zelf doen?

Mannen kunnen meerdere vrouwen leuk vinden. Maar om verliefd te worden op iemand is er iets speciaals nodig, iets wat zijn interesse wekt. Eerst moet je zijn aandacht trekken. Je haar, je figuur, hoe je je beweegt, hoe je stem klinkt. Het kan van alles zijn.

Je bent zijn type of je bent zijn type niet, daar kan je verder weinig aan veranderen. Als je niet zijn type bent en hij voelt zich niet tot je aangetrokken dan is de kans klein dat hij ooit verliefd wordt. Ben je wel zijn type, dan kan je een stapje verder komen.

Voorzichtig contact

Als hij geïnteresseerd in je is, zal hij bewust of onbewust kijken of hij kan ontdekken of je open staat voor zijn avances. Hij zal misschien wat vaker naar je kijken en het hangt ook een beetje van jou af of het daar bij blijft. Als je terugkijkt, glimlacht of op een andere manier positief reageert, zal hij zich bevestigd voelen en een volgende stap durven nemen. Misschien volgt er zelfs wel een gesprekje of vraagt hij je mee uit.

De man gaat op jacht

Als hij zeker weet dat je ook in hem geïnteresseerd bent, dan begint de jacht. Hij zal proberen, op welke manier dan ook, indruk op je te maken. Hij zal proberen je te imponeren met kennis, kracht, aandacht, hulp. Hij doet alles om het je naar je zin te maken. Niet omdat hij al verliefd op je is, maar om te kijken of hij je kan krijgen, en of jij verliefd kan worden op hem.

Wordt het ooit serieus?

Pas als de jacht succesvol is en je voor hem gevallen bent, zal hij gaan bedenken of het ooit wat kan worden, of hij meer wil, of het ooit op een relatie kan uitlopen.


NEE?JA?
Bedenkt hij zich en denkt hij van niet dan zal het snel afgelopen zijn. Misschien zegt hij waar het op staat, maar aannemelijker is dat hij niks meer van zich laat horen.Hij is klaar voor de liefde, zal zichzelf toe- laten om verliefd te worden en een serieuze relatie te beginnen.

Wat heb jij in te brengen?

Het lijkt een beetje of jij het allemaal willoos ondergaat en maar moet ondergaan wat hij beslist. Dat is natuurlijk niet zo. Je moet het spel slim meespelen.

Ten eerste doe je wat mannen aantrekkelijk vinden: wees vrolijk, verzorg en kleed je zo dat je je zelf aantrekkelijk voelt. Subtiel flirten mag natuurlijk best.

5 Dingen die je beter niet kan doen…

#1 Laat niet te snel merken dat je verliefd bent

Geef je niet te snel gewonnen. Laat niet te snel merken dat jij al verliefd bent. Iemand waarvoor hij moeite moet kan opeens heel aantrekkelijk zijn.

#2 Zeg niet overal ‘ja’ op

Ga niet als een blije, dolle verliefde dwaas overal positief op in. Zeg af en toe nee op een uitnodiging. Laat hem maar eens wat langer wachten. Een beetje ‘playing hard to get’ kan helemaal geen kwaad.

#3 Blijf je eigen leven leiden

Doe niet net of jouw wereld alleen nog om hem draait. Dat werkt beklemmend. Laat zien dat je ook nog een eigen leven hebt.

#4 Een beetje jaloers maken mag best

Ga ook nog met andere vriend(inn)en uit, zeker zolang jullie geen serieuze relatie hebben. Je hoeft hem niet jaloers te maken, maar een klein beetje mag best wel.

#5 Lees hoe je een man weg jaagt

Lees hier nog een paar dingen die een man zeker wegjagen.

Loading comments...