hoe maak je hem verliefd

Hoe maak je hem verliefd?

Stel, je bent iemand tegengekomen die je meer dan leuk vindt.

Dan wil je natuurlijk weten of hij jou ook ziet zitten en hoe je er voor kan zorgen dat hij verliefd op je wordt.

Hoe maak je hem verliefd?

Of hij ook verliefd wordt hangt af van verschillende dingen. Op sommige heb je invloed op andere helemaal niet.

Wat kan je zelf doen?

Mannen kunnen meerdere vrouwen leuk vinden. Maar om verliefd te worden op iemand is er iets speciaals nodig, iets wat zijn interesse wekt. Eerst moet je zijn aandacht trekken. Je haar, je figuur, hoe je je beweegt, hoe je stem klinkt. Het kan van alles zijn.

Je bent zijn type of je bent zijn type niet, daar kan je verder weinig aan veranderen. Als je niet zijn type bent en hij voelt zich niet tot je aangetrokken dan is de kans klein dat hij ooit verliefd wordt. Ben je wel zijn type, dan kan je een stapje verder komen.

Voorzichtig contact

Als hij geïnteresseerd in je is, zal hij bewust of onbewust kijken of hij kan ontdekken of je open staat voor zijn avances. Hij zal misschien wat vaker naar je kijken en het hangt ook een beetje van jou af of het daar bij blijft. Als je terugkijkt, glimlacht of op een andere manier positief reageert, zal hij zich bevestigd voelen en een volgende stap durven nemen. Misschien volgt er zelfs wel een gesprekje of vraagt hij je mee uit.

De man gaat op jacht

Als hij zeker weet dat je ook in hem geïnteresseerd bent, dan begint de jacht. Hij zal proberen, op welke manier dan ook, indruk op je te maken. Hij zal proberen je te imponeren met kennis, kracht, aandacht, hulp. Hij doet alles om het je naar je zin te maken. Niet omdat hij al verliefd op je is, maar om te kijken of hij je kan krijgen, en of jij verliefd kan worden op hem.

Wordt het ooit serieus?

Pas als de jacht succesvol is en je voor hem gevallen bent, zal hij gaan bedenken of het ooit wat kan worden, of hij meer wil, of het ooit op een relatie kan uitlopen.

NEE?JA?
Bedenkt hij zich en denkt hij van niet dan zal het snel afgelopen zijn. Misschien zegt hij waar het op staat, maar aannemelijker is dat hij niks meer van zich laat horen.Hij is klaar voor de liefde, zal zichzelf toe- laten om verliefd te worden en een serieuze relatie te beginnen.

Wat heb jij in te brengen?

Het lijkt een beetje of jij het allemaal willoos ondergaat en maar moet ondergaan wat hij beslist. Dat is natuurlijk niet zo. Je moet het spel slim meespelen.

Ten eerste doe je wat mannen aantrekkelijk vinden: wees vrolijk, verzorg en kleed je zo dat je je zelf aantrekkelijk voelt. Subtiel flirten mag natuurlijk best.

5 Dingen die je beter niet kan doen…

#1 Laat niet te snel merken dat je verliefd bent

Geef je niet te snel gewonnen. Laat niet te snel merken dat jij al verliefd bent. Iemand waarvoor hij moeite moet kan opeens heel aantrekkelijk zijn.

#2 Zeg niet overal ‘ja’ op

Ga niet als een blije, dolle verliefde dwaas overal positief op in. Zeg af en toe nee op een uitnodiging. Laat hem maar eens wat langer wachten. Een beetje ‘playing hard to get’ kan helemaal geen kwaad.

#3 Blijf je eigen leven leiden

Doe niet net of jouw wereld alleen nog om hem draait. Dat werkt beklemmend. Laat zien dat je ook nog een eigen leven hebt.

#4 Een beetje jaloers maken mag best

Ga ook nog met andere vriend(inn)en uit, zeker zolang jullie geen serieuze relatie hebben. Je hoeft hem niet jaloers te maken, maar een klein beetje mag best wel.

#5 Lees hoe je een man weg jaagt

Lees hier nog een paar dingen die een man zeker wegjagen.

 1. ik ben verlieft op een man die me heel lief en troos baar was toen mjin man overleden was dat was 16oktober2012 hji was erg lief voor me een vond mjin naam mooi ik moest ook mjin haar lang laten groeien dat heb ik gedaan ik gaaf hem alles kaarten met me verjarig ging ik taart brenge maar wat ik ook doe krjig geen aandwoord

 2. Hallo Albertina, Vervelend dat je zo veel moeite in de relatie hebt gestoken en er zo weinig voor terug krijgt. Misschien moet je even stoppen met aandacht aan hem te geven en dingen voor hem te doen. Kijk dan of hij uit zichzelf naar je toe komt. Gaat hij dan niet uit zichzelf moeite voor jou doen, dan is het misschien beter om naar een andere man op zoek te gaan.

 3. ik heb deze week een jongen leren kennen, hij is blond, blauwe ogen, groot, brede schouders…perfect dus!
  al vanaf de eerste dag waren we heel erg close met elkaar, we zaten die week samen in de speelpleinwerking en we moesten op kindjes letten van 2-6 jaar. Hij is verassend goed met kindjes en zijn gevoel voor humor is ook geweldig. Ikzelf ben wel 16 terwijl hij 18 jaar is! De laatste dag wou ik nog niet metteen naar huis en vroeg hem of hij mee met mij weg wou gaan, hij stemde toe. we gingen in het park samen op de bank zitten en hij kruisde direct zijn arm in de mijne, hij toonde heel erg veel belangstelling voor mijn verhalen en vroeg ook veel persoonlijks over mij. Maar ik weet niet zeker of hij verliefd op me is en die onzekerheid knaagt aan me om een stap verder te gaan… wat moet ik doen?want ik zit vast…

  1. Hi anoniempje,
   Het beste zou zijn om het hem gewoon te vragen. Maar daar is wel wat moed voor nodig. Maar als hij steeds je gezelschap opzoekt en zich zo blijft gedragen, hoef je je niet veel zorgen te maken denk ik.

 4. Hallo.

  Ik ben al 1 jaar en 4 maanden verliefd op een jongen.
  Hij zit in me klas,en we hebben ook al is afgesproken.
  We praten vaak met elkaar,we hebben veel oogcontact en mensen zeggen dat hij een oogje op me heeft!!
  Maar ik heb geen idee of het zo is. En ik durf hem ook niet te vragen of hij hetzelfde voor mij voelt.
  Wat het rare is, als andere jongens me voor de grap willen slaan, gaat hij die handen van die jongens wegslaan.
  Soort van bescherming ? En hij glimlacht veel naar me en begint altijd een Gesprek. Hij is ook vaak met zijn Beste Vriend, en als ik in de buurt kom , gaan ze in de richting van mij lopen. Als ik omkijk zie ik hem ook vaak achter me. Maar alsnog weet ik niet of hij me leuk vindt.
  Hoe kan ik erachter komen of hij hetzelfde voelt ?

  xX Anoniem.

  1. Hee Anoniem,
   Het klinkt wel alsof hij het ook niet durft om de eerste stap te zetten. Als jullie allebei niet goed durven, en wachten tot de ander actie onderneemt, komt het er misschien nooit van. Misschien kan je hem vragen of hij een keer wat leuks met je wil doen. Naar de film of ergens wat drinken desnoods met een paar anderen erbij? Als hij niets doet moet jij maar initiatief nemen.

   Succes er mee in ieder geval!

 5. Hay ik ben al iets van een half jaar verliefd!
  Ik wou het geheim houden maar nu weet iedereen op de kiem het! Oh=(
  Ook de jongen waar ik op ben weet het.
  Maar ik weet niet of ik jullie advies kan krijgen, want ik ben tien!
  Ik hoop dat dit jullie niet uitmaakt!, want ik heb echt hulp nodig plaese!
  En mijn ware heet marlon!
  Zo’n schatje!
  HELP!!!!!!

 6. Ik ken dus een man.
  Hij maakt ontzettend vaak dubbelzinnige opmerkingen naar mij toe.
  Hij heeft ook te kennen gegeven dat hij mij aantrekkelijk vind.
  Maar hij kan ook heel afstandelijk doen en me aan het eind van de avond alsnog platknuffelen bij het afscheid.
  Wat moet ik hier nu mee?

 7. Pff zit in een lastig pakket ik lig in scheiding.. me ex had gelijk een ander en ik heb zelf inmiddels iemand ontmoet die net uit een zelfde lastige situatie als k kom. Dat we elkaar o tmoeten was ik nogal t erughoudend al vond k hem wel leuk..
  het leek erop dat hij mij leuker vond dan ik hem.. vervolgens spraken we af en toe af en hadden we sex. Toen was het een tijdje stil ik kan dus zeggen eerst vond ik hem leuk toen weer niet toen weer wel toen weer niet en andersom lijkt het net zo. Nu heb ik laats opgebicht dat k het wil proberen en nu houd hij de bood af alles maakt me zo onzeker als k hem negeer komt hij en andersom dus net zo.. hij twinfelt nu wat ie wilt een relatie of toch vrijgezel zijn juist nu k dacht okej k geef er aan toe… wel hebbem we nog steeds af en toe sex. Ik weet dat het niet handig is maar k kan het niet weerstaan wat adviseert u

 8. Hoi,
  Ik ben verliefd op iemand maar hij niet. Drie jaar geleden had ik ook een paar dates met hem gehad. Snel daarna ontmoete ik mijn ex verloofde. Vanwege mij is die verloofing verbroken. Ik zat te twijfelen een paar maanden voor ons trouwerij. Ik was al in de vierde maand van onze relatie verloofd met hem. Die relatie is al iets meer da twee jaar geleden uit gegaan. Kort daarop heb ik een relatie gehad van een jaar. Maar nu is die jonge man die ik voor mijn ex verloofde ken weer in mijn leven dus. En nu heb ik weer gevoelens voor hem gekrijgen en hij vindt me weer alleen als een vriendin leuk. 🙁

 9. hoii
  ik ben sinds een tijdje verliefd op een jongen maar weet niet of hij mij ook leuk vindt we praten wel eens of hij komt bij me zitten hij is ook grappig en maakt me vaak aan het lachen ik weet nu niet wat ik moet doen straks verpruts ik het nog

 10. ik ben 1jaar en maanden op een jongen verliefd ar soms gaat hij om met andere en dan wordt ik heeeelllll jaloers we gingen samen met andere doen durf of de waarheid spelen en hij koos voor doen dus moest hij van en andere Isa ten huwlijk vragen dus ik ging maar weg en ging naar een andere meisje en die zij doen durf of de waarheid en ik koos voor doen en weetje wat ze zij dat ik tegen die jongen waar ik op verliefd ben moest zeggen I love you mar ik wil hard to get dus ging k naar hem toe en zij, ik moest dit zege van iemand. dus hij zij okey vertel. maar ik rende weg en zij sorry ik wil het niet vertellen dus slootikmezelf 1minindewc kwam ik er uit en ging fiets halen toen kwam ik hem tegen hij pakte me hand en keek recht in me ogen en we ware zo dicht tegen elkaar het was zo leuk maar ik pakte ze handen rukte die van mijn hand en ik zij laat me ga maar naar je isaatje en rende weg maar hij kwam me achter na en zij wat bedoel je zij ik doe maar niet net alsof je niks weet hij zij maar ik weet het ook niet maar ik wou wg gaan maar hij zij vertel wat je wou vertelen ik liever niet enpakte me fiets en wou weggaan maar hijstopte mij en zij je bent jaloers heh zij ik nee hij kwam dicht bijme en gaf me een kus en zij ik ben op eeniemand en dat ben jij

  vandaag is de beste dag ooit vind zelf morgen wordt ook weer leuk srry als ik spel foten heb want ik typ snel sorry doei maar k snap en ding et is hi nu mijn vriendje of niet i ben in love xx doei

 11. Hallo,
  Ik heb vorig jaar mijn relatie van 10 jaar opgeven voor een man waar ik dol verliefd op was, hij had al snel een ander omdat hij niet had verwacht dat ik mijn relatie voor hem zou opgeven na 4 maande geen contact te hebben gehad appe we sinds kort weer hebben ook weer afgesproken toen ik hem zag duwde hij mij tegen zich aan en zoende me weer ;, alleen ben ik terug by mijn vriend. Wat wil die nu van mij?ik raak er in de war door .
  .

 12. hii, ik ben britney en ben 11 jaar. Ik ben verliefd op een jonge hij heet Pharrell. Ik ben al een jaar en een halve maanden op hem. Toen ik hem voor het eerst zag was ik nog 10. Ik speelde in de speeltuin met me aller beste vriendin. Opeens zag ik hem. Hij was aan de tel. Meteen gaf ik me vriendin een poor. We stormde op hem af. Ik vroeg hem rare vragen zo als: op welk school zit jij? hoe oud ben jj? toen vroeg ik ineens. Heb je verkering. Hij schrok en zei wat? ik rende weg. Ik en mijn vriendin waren de eerste personen die hem kende. Want hij kwam nieuw op mijn school. Elke keer waneer school afgelopen was. En ik en me vriendin liepen de school uit, zag ik hem. Dan stopte we allerbei met lopen en kijken elkaar lang in de ogen aan.Mijn vrienden is erg kloos met hem want ze zijn buren. Ze gat op onderzoek uit voor mij. Ze zei dat hij aan haar vroeg: hoe heet je vriendin? me vriendin zei: britney. Hij voreg toen: wat zijn haar hobbys. En tuurlijk het is mijn bff ze kent me hobbys. Ze heeft het vertelt.Dus me vraagt is:
  Is hij verliefd op me?

  xoxo britney
  plzz help me!

  1. Hee Britney, Hij is in ieder geval geïnteresseerd in je. Misschien kan je vriendin voorzichtig vragen wat hij van je vindt?

 13. Hallo ik ben 11 jaar en hij 10 hoort dat zo? Of is dat iets te raar. Ik ben op 2 lekkere boys wat moet ik nu doen? Eentje zit bij mij in de klas. En de andere niet de andere is de neef van mijn aangetrouwde oom. Wie help!!!!!!!!!!!!!!!!!!! S.O.S

 14. Hey ik ben verliefd op een jongen..
  Ik en een vriendin van me hebben deze zomervakantie verteld via whatsapp dat ik verliefd op ‘m ben.hij zei dat hij niet op mij was(ik moest de heleavond huilen) alleen dat hij het wel lief vond en dapper vond omdat ik(en mn vriendin)het had(den) gezegd..
  Ik wil heel erg graag verkering met hem en we praten wel heel veel op whatsapp en heel veel van mijn vrienden vinden ons bij elkaar passen.
  Ik stuur af en toe wel iets naar hem van mijn gevoelens en bijv. Ik ben verliefd geworden zonder dat ik het wou,neem me niet kwalijk dat ik van je hou.ik weet niet hoe ik moet zorgen dat hij verliefd op me wordhij beloofde wel dat hij het aan niemand door zal vertellen en hij zei ook vrienden vertellen niks door❤lief he..

 15. HALLO ik ben al heel lang op een jongen hij zat bij mij op de basis school ik had 1,5 jaar met hem hij heeft het uit gemaakt omdat hij dacht datik iemand anders leuk vond maar dat vond ik niet !! Dua ik zij dat en vroeg hem later weer vverkering maar hij wil me nkt meer maar ik denk elke dag aan hem serieus ;!! Ik wil hem w vergeten maar het lukf me echt niet !!!!! Hoe krijg ik hem weer als vriendje of hoe vergeet ik hem ??

 16. oke dus ik zit in de brugklas en ben verliefd ik vind hem erg leuk en hij toont ook intresse in me, hij lacht altijd keihard om mijn grapjes en loopt achter me aan als we een opdracht moeten doen voor school. weten jullie mischien hoe ik hem kan ”versieren” bedankt!

 17. Ik ben op twee jongens een zit in mijn klas de ander was mijn buurjongen en zie ik niet vaak meer want hij woont nu in ede en ze proberen alebij mijn aandacht te treken

 18. Hey,
  Ik veliefd op iemand vn min school en hij praat heel vak tegen me en gaat vaak naast me zitten n ik heb nu iedere keer dat hij naast mw zat de slappelach gehad en hij buigt zich altijd naar me toe als hij tegen me praat en hij appt me heel vaak en hij ging een keer heel dicht met zijn gezicht bijde mijne en fluisterde wat maar ik verstond het niet en dat zei ik ook en hij werd toen een beetje rood en zei laat maar ik zeg het weleen andere keer en vandaag in school kwamen hij en zijn beste vriend binnenlopen en toen zei zijn beste vriend iets te hard en vragend mijn naam en echt waar ?? leuk man !!’ en nu is mijn vraag is hij op mij of niet ?? help me xxxx

 19. Help me!!: misschien kun je rustig eens aan hem vragen, of hij een meisje leuk vind. Als hij knalrood word weet je het antwoord eigenlijk al. Mijn vriendin probeerde het via insta: accepteerde hij haar vriendschapsverzoek of niet??

  Ik vind een jongen heel erg leuk. Hij zit niet in mijn klas, en hij kent me miss niet eens!

  Zijn vrienden en hij horen tot de populairste jongens van school, maar ik weet dat hij dat niet leuk vind. Zijn vrienden worden bijvoorbeeld altijd uit de les gestuurd en gaan dan roken op het plein. Hij doet dat niet.

  Ik fiets ’s ochtends altijd langs zijn huis, en meestal fietst hij dan voor mij. Hij kijkt dan altijd achterom, de hele route lang, terwijl zijn vrienden naast hem fietsen.

  Wat moet ik doen?
  Ik vind hem zo leuk, maar ik durf hem niet eens aan te spreken!

  Maud

 20. Ohja Olivia: ik zou gewoon jezelf blijven. Als jij een van de twee leuker gaat vinden, kun je natuurlijk altijd dat tegen hem zeggen.
  Xx

 21. Ik zit sinds dit jaar bij een jonge in de klas en hij is zoooo knap!
  Hij staart de hele tijd naar me maar ik weet niet of hij me leuk vind

 22. Ik ben ook verliefd op een jongen, hij zit een klas lager dan mij maar hij is wel even oud als mij. Hij woont in me wijk en hij kent me neef. Hij weet niet dat ik het nichtje ben van hem. Ik ken de jongen waar ik verliefd op ben eigenlijk niet en hij mij ook niet. Soms kijkt hij wel eens. Hij is bevriend met sommige van mij vriendinnen en ik probeer zijn aandacht te trekken hoe doe ik dat. Mijn vraag is dus”Hoe laat je iemand verliefd op je worden terwijl hij je niet goed kent”
  Ps; hij zit bij mij op school

 23. Heey allemaal, ik zit nu in de 2de sinds vorig jaar op de kenningsmakingsdag dus de aller aller eerste keer toen ik hen zag was ik zo dol en smoor verliefd op hem het is me gelukt alles anderhalfjaar voor me zelf te houden maar toen ontplofte ik dis vertelde ik het aan een van mn vriendinnen we zijn super goede vrienden samen maar ik heb gehoord dat als je in de friendzone zit de jongen niet verliefd kan worden op je. Hij is op allerlei meisjes geweest en omdat ik alsof wilde doen dat ik zn vriend was holp ik er mee maar ik wil hem!!

 24. Ik kan nergens meer aan denken waarschijnlijk weet hij niet dat ik op hem ben maar ik ga stuk van de verliefdheid soms huil ik omdat ik niet weet wat ik moet doen en we fietsen altijd samen naar achool en terug hij zit bij me in de klas en weerke war het k*tte is omdat ik een van zn vrienden ben verteld hij me alles over hoe leuk hij een meisje jn de klas vind en dat doet me pijn hij is niet meer op haar want dat meijse heeft tegen hem gezegt dat ze hem niet leuk vind maar hoe moet ik hem overwinnen???

 25. Ik zit nog op de middelbare school en vind een leraar leuk en ik weet nu niet wat ik moet doen, een vriendin van van mij gaat buiten school ook met hem om. Ik weet niet wat ik moet doen x anoniem*

 26. Er zit een jongen in mijn klas die ik best leuk vind alleen hij is best wel populair en ik totaal niet. Wel kijkt hij heel vaak naar me en volgde hij me opeens op instagram maar verder doet hij niet zoveel. Nu weet ik dus niet of hij verliefd op me is en wat ik moet doen om daar voor te zorgen.

 27. Ik vind een jongen heel leuk. Zijn vrienden zeggen dat hij mij ook leuk vindt. Ineens is er een meisje bij en
  die noem ik ff M. Een vriend van de jongen zegt eerst dat die jongen me leuk vindt. Daarna vraag ik
  naar M. En dan zegt die vriend dat die jongen en M met elkaar hebben. Als ik aan de jongen zelf vraag
  of M en hij hebben zegt hij dat hij M leuk vindt en haar gaat vragen. Maar in de les kijken we vaak naar elkaar en blozen we heel veel. Hij wendt dan ook snel zijn blik af en na een paar minuten kijkt hij weer lachend naar mij. En dan is er mijn vriendin die zegt dat M niet bestaat. Ik zit dus nu in een conflict met M en de jongen die ik leuk vind. Ik zou dus graag willen weten of die jongen me leuk vindt met het antwoord afgeleid uit de signalen.
  -XX- Hulpeloos Meisje <3

 28. Ik ben er sinds een week achter gekomen dat ik iemand uit mijn klas leuk vind maar ik heb geen idee of hij mij leuk vind zou iemand een tip kunnen geven hoe ik weet of hij verliefd op me is ps. zelf ben ik best wel verlegen dus initiatief nemen…

 29. hey
  ik heb op vet werk iemand lereb kennen en doordat onze prive situatie op elkaar lijkt hadden we direct een klik. de ene kon de andere goed aanvoelen met een blik . we werden closer en closer.
  we begonnen elkaar vertrouwen terwijl ik dit nooit doe, hij begon me meer en meer in zijn leven te betrekken , terwijl hij eigenlijk getrouwd is maar een gedwonge huwelijk, ging hij op familie bezoekjes hij stuurde altijd dezelfde avond fotos zodat ik mee kon volgen. zo volgde er vele fotos van zijn kindjes die hij normaal altijd afschermt omdat hij vind dat niet iedereen zijn prive moet kennen. We knuffelen elkaar elke dag of zoenen elkaar elke dag. Zijn mama is al een tijdje overleden maar weet dat hij het er heel moeilijk mee heeft zo kreeg met moederdag allemaal fotos van zijn mama toegestuurd samen met zijn kindjes,
  op zijn werk neemt hij mijn raad echt te harte en gebruikt deze ook in praktijk. Bij alles vraagt hij mijn raad, hij vraagt elke dag hoe het met mij is soms wel 3 keer per dag ?
  mag ik hiervan uitgaan dat deze man echt van mij houd en heeft erg op mij gesteld is ? dat hij echt verliefd is

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.