6 Geheimen voor een spannender liefdesleven

Hoe verliefd je ooit ook was, na verloop van tijd wordt het liefdesvlammetje een stuk kleiner of dooft het vuurtje zelfs helemaal.

Echte verliefdheid is maar tijdelijk. Om je liefdesleven spannend te houden moet je moeite doen. Volg deze tips bijvoorbeeld eens op.

Maak weer afspraakjes

Als je allebei druk bent met werk, gezin, huis en kinderen, lijkt het moeilijk om nog tijd te vinden om samen te zijn. Maak daarom eens in de zoveel tijd gewoon weer een afspraakje met elkaar. Zie het als tijd die jullie voor elkaar reserveren. Het klinkt misschien wat onromantisch, maar als het er in de praktijk gewoon niet van komt om samen en alleen met zijn tweeën tijd door te brengen, dan is dit een oplossing.

romantiekGa het huis uit

Ga als het mogelijk is ook eens een nachtje ergens anders slapen. Thuis zit je toch in een soort routine van kinderen, rommel, de was, de administratie, enz. Als je ergens anders naar toe gaat laat je dat allemaal achter je. Ga romantisch uit eten en blijf ergens slapen. Als dat je liefdes- en seksleven geen goed doet…..

Vertel elkaar wat je wilt…

Iedereen heeft wel seksuele fantasieën en niet iedereen loopt daarmee te koop. Dus als jouw partner je zou vragen wat jouw ultieme fantasie is, wat zou je dan zeggen? Wat zou je willen veranderen aan je seksleven? En natuurlijk stel je die vraag ook aan je partner. Weet je het niet precies dan zijn er boeken, bladen, films genoeg om ideeën op te doen. Alleen het praten erover kan jullie al dichter bij elkaar brengen.

Probeer iets nieuws

Probeer te voorkomen dat je liefdesleven een sleur wordt. Helaas blijkt dat hoe langer mensen bij elkaar zijn, hoe minder ze geneigd zijn om wat nieuws uit te proberen. Het oude vertrouwde lijkt een een veilige en makkelijke keuze. Je hoeft niet meteen aan SM te gaan doen. Gewoon een kleine verandering of de aanschaf van een sextoy of spannende lingerie kan al een grote verandering teweeg brengen. Kijk voor inspiratie eens op Easytoys of bekijk meer mogelijkheden op EDC-internet.nl.

Trek je niets aan van wat ‘hoort’

Veel mensen maken zich zorgen omdat ze denken dat ze niet vaak genoeg seks hebben. Of dat het er niet zo spannend aan toe gaat als in films te zien is of in boeken beschreven wordt. Dat blijkt wel uit het aantal hulpboeken en informatie die er over dit onderwerp is. En waarschijnlijk ook waarom je op artikelen klikt met een titel als ‘Geheimen voor een spannender liefdesleven’. Stop met het denken in aantal keren en je te vergelijken met anderen. Doe gewoon waar jullie je prettig bij voelen.

Blijf eraan werken

Realiseer je dat je liefdesleven of seksleven nooit ‘klaar’ is. Het is een constant proces waar je je best voor moet blijven doen en samen aan moet blijven werken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.