the protector serie

41 Leuke series op Netflix die het bekijken waard zijn

Laatst bijgewerkt:

26. Dag

4 seizoenen
IMDb 8,6

Verrassend leuke Scandinavische zwarte komedie over Dag, een relatietherapeut die zelf aan depressies lijdt en drugs gebruikt. Relaties gaan hem zelf ook niet bepaald makkelijk af. Zijn assistente luistert over de intercom stiekem mee met de gesprekken met patiënten. Een serie met veel humor.

Deze serie is niet meer beschikbaar……

serie Dag

27. Intersection

3 seizoenen
IMDb 6,7

Een Turkse romantische dramaserie. Ali Nejat loopt in Italië de kinderarts Naz letterlijk tegen het lijf. Terug in Turkije wordt die kennismaking voortgezet. Een aparte maar wel leuke serie. De afleveringen duren 2 uur per stuk. Dus lekker lang kijken. Wel met de nodig drama.

Bekijk meer Turkse series hier.

28. Las chicas del cable

2 seizoenen
IMDb 7,8

Het is 1928 als een telecom bedrijf wordt opgericht in Madrid. De serie vertelt het verhaal over vier jonge vrouwen die als telefoniste bij het bedrijf gaan werken. Iedere vrouw heeft haar eigen verhaal en reden om daar te gaan werken.

29 Peaky blinders

4 seizoenen
IMDb 8,8

Een gangsterserie die zich afspeelt in Birmingham in 1919. De serie vertelt het verhaal van een gang die scheermesjes in hun petten naaiden.

30. Orange is the new black

5 seizoenen
IMDb 8,2

Het verhaal over Piper Kerman die medeplichtig is aan drugssmokkel en daardoor voor 15 maanden in de vrouwengevangenis terecht komt. Het valt niet mee om haar luxe leventje en verloofde op te geven. De omgang met de andere gevangenen en de cipiers valt ook niet mee.

31. 13 Reasons why

2 seizoenen (seizoen 3 is aangekondigd)
IMDb 8,1

Deze serie is gebaseerd op het boek van Jay Asher. Hannah wordt gepest op school en pleegt zelfmoord. Sommige klasgenoten voelen zich schuldig.  De serie is vooral populair onder jongeren.

32. Tyrant

3 seizoenen
IMDb 7,8

Barry Al-Fayeed emigreerde van het fictieve land Abbudin naar Amerika en is daar een succesvolle kinderarts. Hij is getrouwd met Molly en heeft twee kinderen. Wegens familie omstandigheden keert hij met zijn gezin terug naar Abbudin waar zijn vader de dictator is.

Update

Nog een paar toevoegingen…

33. Salvation

2 seizoenen
IMDb 7,1

Een asteroïde is op weg naar de aarde en zal deze vernietigen. Een student en een technische superstar gaan proberen de aarde te redden. Maar makkelijk gaat dat niet. Ze worden op alle mogelijke manieren tegengewerkt. Beetje fantastische serie, maar leuk om te bekijken.

34. The bodyguard

1 seizoen, 6 delen
IMDb 8,3

Een spannende serie over een ex-militair die enigszins getraumatiseerd terug is gekomen uit Afghanistan. Hij raakt betrokken bij een zelfmoordactie van een moslima in de trein. De serie speelt zich af in Londen. 

35. Merlin

5 seizoenen
IMDb 7,9

Echt een hele leuke serie voor liefhebbers van Game of Thrones. Het lot van de tovenaarsleerling Merlin is verbonden met dat van Prins Arthur. Samen beschermen ze Avalon. 

36. Sisters

1 seizoen
IMDb 7,7

Op zijn sterfbed bekent de vader van Julia dat ze niet zijn enige dochter is. Haar vader werkte bij een vruchtbaarheidskliniek. Ze doet een oproep en er komen steeds meer broers en zussen bij. Sommigen leert ze beter kennen.

37. The affair

4 seizoenen
IMDb 8.0

Als Noah, een leraar die schrijver wil worden, op vakantie gaat met zijn vriendin, wordt hij verliefd op Alison, een serveerster in het plaatselijke eethuis. Dat heeft grote gevolgen voor iedereen…

38. Luther

5 seizoenen
IMDb 8,5

Een agent in Londen John Luther gespeeld door Idris Elba, die het zelf af en toe niet zo nauw neemt met de regels en daardoor zelf geregeld in de problemen komt.

39. The protector

3 seizoenen
IMDb 7,5

Leuke Turkse serie waarin acties en mysteries elkaar afwisselen. De hoofdfiguur Hakan erachter komt dat hij bijzondere krachten heeft en zich aansluit bij een verborgen genootschap.

Kijk hier naar meer Turkse series op Netflix

40. The Sinner

Spannende serie waarin een jonge vrouw en moeder Cora (gespeeld door Jessica Biel) op een dag aan een strand in blinde woede een man vermoord. Inspecteur Ambrose vermoedt dat er meer achter zit, en gaat op onderzoek uit.

2 seizoenen
IMDb 8,0

41. Quicksand

Deze serie is gebaseerd op een boek en het script is geschreven door dezelfde persoon die de serie The Bridge heeft gemaakt. Er speelt zich een tragedie af op een middelbare school. Een op het eerste gezicht gewone tiener wordt opgepakt voor moord.

1 seizoen
IMDb 7,8

Pagina's:Vorige pagina 1 2 3

Nieuw artikelen ontvangen? Geef je op voor de nieuwsbrief...