the protector serie

41 Leuke series op Netflix die het bekijken waard zijn

Laatst bijgewerkt:

14. Stranger things

2 seizoenen
IMDb 8,9

Een spannende drama, horror, science fiction serie. In het stadje Hawkins verdwijnt een jongen, Will Byers. Niemand gelooft dat Will is weggelopen en zijn moeder en vrienden proberen erachter te komen wat er dan wel gebeurd is.

15. The Frankenstein chronicles

1 seizoen
IMDb 7,5

In Londen, 1827 jaagt een rechercheur op een moordenaar die een voorliefde lijkt te hebben om zijn slachtoffers te verminken. Als snel neemt de zaak een verrassende wending.

16. Sons of anarchy

7 seizoenen
IMDb 8,6

Een kijkje in het leven van de leden van motorclub Sons of Anarchy en hun vrouwen. Wel wat erg gewelddadig dus niet voor de teerhartigen. Maar met een goed verhaal.

17. New Girl

5 seizoenen
IMDb 7,7

Over het algemeen gaan comedy series me vrij snel vervelen. Dat geldt niet voor New Girl. Aan het begin van de serie trekt lerares Jess in bij drie mannen in een flat, een barman, een personal trainer en een vrouwengek.

18. Riverdale

2 seizoenen
IMDb 7,7

Riverdale is eigenlijk een tienerdrama maar is boeiend genoeg om ook ouderen te boeien. Het heeft spannende verhaallijnen over vriendschappen, actuele onderwerpen en een moord.

19. Top of the lake

2 seizoenen
IMDb 7,6

Een verhaal met prachtige beelden en een vreemde sfeer. Maar wel een serie die blijft boeien. Een misdaadserie die zich afspeelt in Nieuw-Zeeland waar een 12-jarig zwanger meisje is verdwenen in de buurt van een koud meer. De vrouwelijke detective Robin Griffin gaat onderzoek doen.

20. Grace and Frankie

5 seizoenen
IMDb 8,3

Grace and Frankie, twee oudere dames  (gespeeld door Jane Fonda en Lily Tomlin) die in de steek gelaten worden door hun echtgenoten. De twee echtgenoten zijn verliefd geworden op elkaar en gaan samenwonen.

21. Dix pour cent

2 seizoenen
IMDb 8,1

Deze serie speelt zich af in Parijs en vertelt het verhaal van een bureau met agenten van filmsterren, hun leven en hun werk. Omdat hun baas overlijdt moeten ze met zijn allen een manier vinden om het bureau toch verder te laten bestaan.

22. Dicte

3 seizoenen
IMDb 7,3

Dicte is een Deense misdaadserie. Dicte keert na haar scheiding terug naar haar geboorteplaats Arhus. Ze vindt een huisje buiten de stad en een baan als misdaadjournalist bij de plaatselijke krant. Haar probleem is dat ze niet alleen over de misdaden schrijft. Ze bemoeit zich ook met de oplossing ervan en dat brengt haar vaker in de problemen.

23. Reign

4 seizoenen
IMDb 7,6

Reign is een historische serie over het leven Mary, Queen of Scots. Het begint in Frankrijk als ze gaat trouwen met Frans II, koning van Frankrijk. Later keert ze terug naar Schotland om daar de troon op te eisen. Veel intriges, machtsspelletjes en roddels. Kortom een boeiende en smeuïge serie.

24. Love

3 seizoenen
IMDb 7,7

Een romantische serie die de mooie maar ook minder mooie kanten van het daten en de liefde laat zien. Wel met een komische kijk op de dingen. Kijkt lekker weg.

25. Good witch

3 seizoenen
IMDb 7,3

Nog een Hallmark serie. De gescheiden dokter Sam en zijn tienerzoon worden de nieuwe buren van Grey House, bed & breakfast dat gerund wordt door Cassie. Cassie en haar dochter Grace hebben allebei een sterke intuïtie of paranormaal kantje. Beetje zoetsappig maar wel leuk om te kijken.