Dit zijn de meest populaire relatiegeschenken van dit moment

Relatiegeschenken.. leuk om weg te geven als bedrijf, maar natuurlijk ook erg leuk om te ontvangen. We zien dat vooral de ‘groene’ relatiegeschenken erg in opkomst zijn. Er zijn dan ook tal van leuke relatiegeschenken en gadgets voor energiebesparing en verduurzaming, van duurzame verlichting tot milieuvriendelijke pennen. Wat zijn nu de meest populaire relatiegeschenken van dit moment? Wij geven je inzicht in de top 5!

1. Pennen met logo of bedrijfsnaam

Pennen zijn al jarenlang een klassieker onder de relatiegeschenken. We typen steeds vaker dan dat we een pen gebruiken, maar misschien is dit wel juist wat de pen zo populair maakt. Juist omdat we deze minder vaak vast hebben, maakt de uitstraling van de pen meer indruk. Of het nu op kantoor is, thuis, of onderweg, een pen blijft belangrijk om bij de hand te hebben. Voor bedrijven is de pen met bedrukking een kosteneffectieve manier om de merknaam onder de aandacht te brengen.

2. Mokken met een eigen print

Een andere favoriet zijn de bedrukte mokken. Ze zijn ideaal voor op kantoor of voor thuisgebruik en worden vaak dagelijks gebruikt. Een koffie- of theepauze is een dagelijks ritueel voor velen, en een merk kan deel uitmaken van dit moment door mokken met bedrukking in te zetten als relatiegeschenk. Het mooie van mokken is dat ze een groot oppervlak hebben voor bedrukking, wat betekent dat er veel ontwerp mogelijkheden zijn. Bedrijven kunnen hierdoor makkelijk creatiever aan de slag gaan met het relatiegeschenk.


3. Aanstekers met bedrukking

Aanstekers zijn een veelzijdig relatiegeschenk en zeker niet alleen bedoeld voor rokers. Ze zijn bijvoorbeeld handig bij het aansteken van kaarsen, voor barbecues of zelfs voor kampeertrips. Het feit dat ze voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden, maakt ze tot een uitstekende keuze voor een relatiegeschenk. Bedrijven kunnen aanstekers bedrukken met logo kopen om een praktisch en langdurig relatiegeschenk te bieden aan relaties. Een aansteker komt in elk huishouden goed van pas.

4. De bedrukte draagtas

Bedrukte draagtassen zijn een steeds populairdere keuze geworden, vooral omdat er kosten verbonden zijn aan het gebruik van een draagtas van een winkel of supermarkt, maar ook omdat het hebben van een eigen draagtas gewoon een duurzame keuze is. Bedrukte draagtassen zijn praktisch voor dagelijks gebruik, zoals boodschappen doen of spullen meenemen naar het werk. Veel bedrijven kiezen voor deze draagtassen als relatiegeschenk. Ze bieden veel ruimte voor creatieve en opvallende ontwerpen, wat ze tot een uitstekend promotiemiddel maakt. Daarnaast zullen de bedrukte draagtassen natuurlijk veel gezien worden in de winkelcentra, waardoor ze sterke promotie opleveren.

5. Sleutelhangers met bedrukking

Sleutelhangers zijn misschien klein, maar als relatiegeschenk doen ze het ontzettend goed. Hier zijn natuurlijk belangrijke redenen voor. Iedereen heeft een sleutelbos, en een sleutelbos met enkel sleutels raakt sneller kwijt dan een sleutelbos waaraan ook een goede sleutelhanger zit. Voor bedrijven is de bedrukte sleutelhanger zeker een slimme keuze. Een sleutelbos met logo of bedrijfsnaam reist altijd met de eigenaar mee, waardoor het bereik groot kan zijn.