the gift netflix series

10 TV series met een magisch tintje

Series met een beetje geheimzinnigheid, wat hekserigs of paranormaals zijn natuurlijk de perfecte manier om even aan je zorgen van het dagelijks leven te ontsnappen. Onderstaande series zijn te zien op Netflix.

#1 The Gift

The Gift is een Turkse serie gebaseerd op een boek. In het Turks heet de serie Atiye naar de gelijknamige hoofdpersoon van de serie. Atiye is een kunstenares in Istanboel en schildert al sinds haar jeugd dezelfde soort symbolen. Tegelijkertijd worden er archeologische opgravingen gedaan waar dezelfde soort symbolen te zien zijn. Een serie met drama, romantiek en magie.

Seizoen 1 is te zien. Het is nog niet duidelijk of dit een gevolg krijgt.

IMDb 7,7

#2 The Witcher 

Van deze serie, gebaseerd op de boeken van Andrzej Sapkowski, wordt ook wel gezegd dat het de opvolger is van Game of Throne. The Witcher speelt zich af op ‘The Continent’ waar dwergen, elven, gnomes, monsters en weerwolven leven. In de steden wonen de mensen. Geralt of Rivia is een Witcher. Witchers zijn door magie ontwikkelde mensen die op monsters jagen.

Seizoen 1 is te zien en er is bekendgemaakt dat er nog een tweede seizoen komt.

IMDb 8,3

#3 Chilling adventures of Sabrina

Sabrina was oorspronkelijk een stripfiguur. In de jaren ’90 van de vorige eeuw kwam daar de serie Sabrina, the Teenage Witch al uit voor. Nu is er een Netflix serie van gemaakt met wat magie, horror en

De Sabrina in deze serie is een moderne heks. Een stevige tante die ook deel uitmaakt van de normale wereld en daarnaast veel vrienden heeft in de heksenwereld en maakt allerlei duistere avonturen mee.

IMDb 7,6

#4 Always a witch

Always a witch is een een Colombiaanse televisieserie die oorspronkelijk Siempre Bruja heet. De serie Always a Witch vertelt het verhaal van Carmen, een slaaf en witte heks die maar net ontsnapt van de brandstapel door een spreuk te gebruiken. Met die spreuk, die ze geleerd heeft van een tovenaar, reist ze door te tijd en komt ze van de 17e eeuw plotseling in het jaar 2019 terecht.

De serie heeft twee seizoenen.

IMDb 6,4

#5 Luna Nera

Luna Nera is een Italiaanse serie waarin een groep vrouwen in de 17e eeuw wordt verdacht van hekserij. Een meisje groeit op in een groep van heksen. De familie van haar vriend maakt juist jacht op heksen.

Er is 1 seizoen te zien.

IMDb 5,8

Pagina's: 1 2 Volgende pagina

Nieuw artikelen ontvangen? Geef je op voor de nieuwsbrief...