ex terug

Wil jij je ex weer terug?

Wil je jouw ex terugkrijgen? Soms is het mogelijk om na het verbreken van een relatie opnieuw te starten. Via Exterug.nl kun je hier allerlei artikelen over lezen.

Ook worden er tips gegeven over veelgemaakte fouten. Daar gaat dit artikel over. We hebben de veelgemaakte fouten onder elkaar gezet.

Fout 1: te aardig zijn

Wanneer je jouw ex erg graag terug wilt, is het verleidelijk om alleen jouw beste kant te laten zien. Je kunt er echter op rekenen dat dit niet werkt. Jouw ex is namelijk verliefd geworden op het totaalplaatje en niet alleen op jouw beste kanten. Probeer zo normaal en rationeel mogelijk te blijven. Laat zien wie je bent.

Het spel van de liefde heeft vooral met aantrekkingskracht te maken en waarschijnlijk zal dat nooit veranderen. Ook is het daarom belangrijk om een bepaalde spanning te creëren. Als je passief, saai, angstig en voorspelbaar bent, wordt je niet als aantrekkelijk gezien. Nog liever zijn voor jouw ex, gaat dus niet helpen om jullie relatie weer terug te krijgen. Tegelijkertijd is het natuurlijk belangrijk om ook af en toe jouw goede kant te laten zien. Ook gaat het om de intentie. Ben je liefdevol en vriendelijk vanuit een gezonde intentie? Of doe je dit uitsluitend om jouw ex terug te krijgen. Probeer het doel om jouw ex terug te krijgen los te laten en jouw ware intentie te tonen. Je ex voelt wanneer het oprecht is.

Fout 2: teveel energie in jouw ex steken

Door veel energie aan jouw ex te besteden, ben je niet met het verbeteren van jezelf bezig. Je loopt het gevaar dat hij of zij alle macht krijgt. Ook werk je in de hand dat jouw ex zich steeds schuldiger zal voelen en jullie afstand groter probeert te maken. Wanneer je veel energie in jouw ex steekt, is er een kans dat je hier niets voor terugkrijgt. Ook kun je er saai en voorspel van worden. Het wordt te gemakkelijk om je opnieuw te veroveren. Probeer dit te voorkomen. Focus je niet volledig op je ex en zoek afleiding. Zo kun je ook nog een andere kant met jouw leven op. Dit is met name belangrijk als het niets blijkt te worden.

Fout 3: te weinig ruimte geven

Wanneer je genoeg ruimte aan jouw ex geeft, is de kans stuk groter dat het weer goedkomt. Blijkt jullie relatie definitief over? Dan kom je daar past achter door afstand te nemen. Op dit moment heb je de tijd om alles op een rijtje te zetten en kun je erover nadenken wat je voor de toekomst wilt. Blijf je elkaar regelmatig zien of spreek je elkaar continu via WhatsApp? Dan is dit lastiger te bepalen.


Op de vraag: ‘Is het verstandig om een nieuwe relatie met jouw ex te starten?’, kun je dus alleen een antwoord krijgen als je een aantal zaken in gedachte houdt. Het antwoord drijft vervolgens vanzelf naar boven.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.