UIT! Het ex-verwerkingsboekje

Het ex-verwerkingsboekje is een grappig knalroze boekje over een niet zo grappig onderwerp.

boekspIn dit boekje vind je alles wat je nodig hebt om snel over je liefdesverdriet heen te komen geschreven door de secret sisterhood. De secret sisterhood zijn een hyperintelligent, woest aantrekkelijk collectief van ervaringsdeskundigen op het gebroken hart terrein.

Meteen aan de slag

Het ex-verwerkingsboekje is geen saai boek met veel informatie, maar een boekje waarmee je meteen aan de slag kunt tijdens elke fase van je liefdesverdriet.

uit2Je vindt er recepten voor breakup brownies, lijstjes om namen voor je ex te bedenken met elke letter van het alfabet, wraakideetjes (hihi, een bouillonblokje in de douchekop), sportschema’s, do en don’t lijstjes, ideeën om brieven te schrijven aan je ex (en niet te versturen), ruimte om alle slechte eigenschappen van je ex op te noemen, guilty pleasure lijstjes. Te veel om op te noemen.

Opbeurend en met humor

Het ex-verwerkingsboekje is opbeurend en met humor geschreven. Net wat je nodig hebt als je zelf een gebroken hart hebt of iemand met liefdesverdriet een hart onder de riem wil steken.

 

[bol_product_links block_id=”bol__selected-products” products=”9200000051833597″ name=”uit” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]