Stappenplan om ultiem met jezelf te genieten

Ben je nieuw bij de pocketpussy club? Maak je geen zorgen, in dit artikel leer je precies hoe je je kunstvagina moet gebruiken! Hierdoor weet je wat de sleutel is om nog meer plezier te beleven met je nieuwe sextoy, want het gebruik van de pocketpussy is niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt. Echter is het goed om nu alvast te zeggen dat er niet maar één beste manier is om een kunstvagina te gebruiken, dit hangt eigenlijk volledig af van je lichaam, voorkeuren en pocketpussy. Deze instructies zijn desondanks een goede plek om te beginnen, maar blijf altijd ruimdenkend en experimenteel.

Stap 1: Zorg voor soepelheid

Eerst is het van belang om de bovenste helft van je penis in te smeren met glijmiddel op waterbasis. Houd je van nattere seks? Gebruik dan meer glijmiddel dan normaal. Eventueel kun je ook glijmiddel op waterbasis gebruiken met nog wat druppels water als je juist niet van natte dingen houdt. Smeer trouwens het glijmiddel niet alleen op je penis, maar ook in de opening van je pocketpussy.

Stap 2: Denk aan het voorspel

Seks hebben met een pocketpussy is net als echte seks, daarom moet je het voorspel niet vergeten. Het kan namelijk slim zijn om eerst het glijmiddel te verspreiden door de kunstvagina te vingeren. Vervolgens kun je de eikel van je penis langzaam in de opening inbrengen. Doe dit zo rustig mogelijk, net als wanneer je een voorbinddildo zou gebruiken.

Stap 3: Ga ervoor!

Voelt de pocketpussy zo glad aan als je wilt? Je kunt dan daadwerkelijk beginnen. Als je in de stemming bent voor een vluggertje moet je lekker snel gaan, maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om het rustig aan te doen. Eventueel kun je ervoor zorgen dat de kunstvagina strakker aanvoelt door de buitenkant strakker vast te pakken. Heeft je pocketpussy een open einde? Knijp dan in de opening aan de achterkant voordat je klaarkomt. Op deze manier zal je sperma niet door de kamer vliegen tijdens je orgasme.

Stap 4: Maak schoon

Nadat je klaargekomen bent, kun je eerst even op adem komen voordat je start met het reinigen van je speeltje. Het is namelijk van belang dat je je pocketpussy na elke beurt schoonmaakt. Laat het vervolgens drogen voordat je het nog een keer gebruikt. Het is bovendien belangrijk dat je de kunstvagina bewaart op een veilige plek waar het niet aangetast kan worden door stof of ander vuil.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.