Met deze 3 tips zorg je voor vuurwerk in de slaapkamer

Kan het bij jullie in de slaapkamer wel een beetje spannender? Als de seks in de loop der tijd wat minder is geworden omdat jullie ten prooi zijn gevallen aan de sleur, dan wordt het tijd voor actie. Met deze tips zorg je ervoor dat jullie weer net zo gek op elkaar worden als toen jullie net verliefd werden.

Tip 1: Spelen met BDSM

BDSM en SM schrikken veel stellen af. Ze krijgen visioenen van heftige seks die met veel pijn gepaard gaat. Maar niets is minder waar. Je kunt bijvoorbeeld een experimenteren met bondage. Dat kan met zacht touw, waardoor je de sub, degene die de ondergeschikte rol speelt, zeker geen pijn doet. Bovendien is het belangrijk om altijd een stopwoord af te spreken. Als dat woord wordt gezegd dan is dat het teken voor de dominante persoon om direct te stoppen. Als het experimenteren met bondage jullie allebei goed bevalt dan kun je ook andere BDSM speeltjes uitproberen, zoals handboeien, tepelklemmen, spreiders of gewichtjes. Alles valt of staat met wederzijds vertrouwen. Natuurlijk is het leuk om de rol van ondergeschikte en dominante af te wisselen. Door er een rollenspel bij te bedenken maak je het nog net wat spannender.

Tip 2: Verras je partner met sexy lingerie

Sexy lingerie hoeft zeker niet ordinair te zijn. En, wat ook niet iedereen weet, sexy lingerie is er zowel voor hem als voor haar. Als vrouw kun je kiezen voor een jarretelgordel met mooie opengewerkte kousen. Voor mannen zijn er spannende boxershorts. Ook kleding van leer of latex kan heel opwindend zijn omdat het materiaal heerlijk zacht en sensueel is. Het moment waarop je sexy kleding draagt moet je wel een beetje uitkienen. Doe het op een moment waarop jullie alle tijd voor elkaar hebben en je niet wordt gestoord door de kinderen of je smartphone. De kans is groot dat het jullie liefdesleven een boost geeft.

Tip 3: Bezoek een parenclub

Door heel Nederland zijn parenclubs te vinden. Vaak op mooie locaties met veel privacy. Als je er nog nooit bent geweest, kies dan een club waar iedereen welkom is en waar je niet op je uiterlijk wordt beoordeeld. De gastvrouw zal je desgewenst een rondleiding geven en uitleggen wat de gang van zaken is. Meestal gaan rond 22.00 uur de kleren uit. Trek dus een sexy lingeriesetje aan, je hoeft niet helemaal naakt in de gemeenschappelijke ruimte te vertoeven. Jullie kunnen afspreken dat als er sprake is van seks, jullie dat alleen met elkaar doen. Als iemand anders avances maakt kun je dat gewoon rustig afweren. Jij bepaalt sowieso wat er gebeurt en wat niet. Respect moet hoog in het vaandel staan. Als dat niet het geval is dan moet je een volgend bezoek zeker naar een andere club gaan.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.