De kleur van de liefde en wat dat over jou zegt

Wat zegt je favoriete kleur over de liefde? Kies je kleur en lees wat voor type je in de liefde bent.

Wijs de kleur aan die je het meeste aanspreekt en lees wat dat zegt over hoe jij in liefde en relaties staat.

Roze

Kies je roze, dan ben je voor de liefde en romantiek geboren. Je ziet vaak alleen het beste in andere mensen. Maar ook zie je van alles en iedereen snel de romantische kant. Je kan natuurlijk niet altijd alles door een roze bril bekijken. Gelukkig kan je, als er problemen zijn, deze ook goed de baas.

Daarnaast ben je ook slim en ijverig. Doe wel een beetje rustig aan. Je kan het niet altijd iedereen naar de zin maken.

Wit

Je bent goed in het observeren van mensen en daarnaast ben je ook heel geduldig. Dit kan handig zijn als je op zoek bent naar de ware. Je wacht rustig af tot de goede persoon je pad kruist. Ben je zeker van je zelf, dan zal je ware ik naar buiten komen.

Mannen zullen snel aanvoelen dat je er hoge eisen op na houdt. Als ze merken dat je geïnteresseerd bent, zullen ze zich dus best vereerd voelen. Maar met die houding van je kan je ook mensen afschrikken en ze het idee geven dat je wat arrogant bent.

Groen

Heb je groen gekozen als je lievelingskleur dan ben je vast iemand die altijd klaar staat voor anderen. Je kan goed luisteren naar anderen en houdt ervan om voor mensen te zorgen. Ook in je relatie ben je een rustig en eerlijk persoon, zelfs tijdens ruzies.

Vanzelfsprekend ben je bereid veel tijd en energie in je relatie te steken. Pas wel op dat het niet allemaal van één kant komt en dat er ook wat liefde en aandacht jouw kant op komt. Let in het algemeen op dat er geen misbruik van je wordt gemaakt.

Geel

Kennis, dingen leren en onderwijs zijn belangrijke dingen voor je als je geel als je favoriete kleur hebt gekozen. Het kan dan ook best zo zijn, dat je partner een intellectueel persoon is. Liefde op het eerste gezicht zal je niet snel overkomen. Je bent meer het type dat met zijn volle verstand in een relatie stapt.

Je carrière kan wel eens belangrijker voor je zijn dan je relatie en je wens om een gezin te stichten. Maar als je eenmaal besluit te trouwen en/of moeder wil worden dan zal het je prima lukken deze taken perfect te combineren met je werk. Probeer eens om wat meer mensen een kans te geven je te leren kennen en omgekeerd in plaats van ze te meten aan de hoge eisen die je vaak stelt.

Oranje

Is oranje je favoriete kleur dan ben je vast vaak te vinden waar de actie is. Je houdt er van om buiten te zijn en vooral om actief bezig te zijn. Gaat het even wat minder in je relatie, ga dan gewoon even naar buiten voor een stevige wandeling en je komt met een helder hoofd weer terug. Je bent vast een goede minnares en houdt ook van avontuur in de liefde.

En de liefde zal vaak vanzelf jouw kant opkomen, gewoon omdat je er in gelooft. Je kunt soms wat impulsief zijn en geneigd op te komen voor de underdog.


Rood

Is rood je favoriete kleur, dan ben je vast iemand vol passie en energie. Hou je vooral van steenrood kan je de neiging hebben verslaafd te raken aan liefde en romantiek. Hou je juist van oranje-rood dan kun je goed met mensen omgaan en gaan relaties je ook vaak goed af. Hou je van rood met blauwe tonen (b.v. wijnrood) dan groeien je emoties wel eens boven je hoofd.

Je zoekt vaak de aandacht en je kunt heel verleidelijk zijn. Je zult moeten leren om je emoties onder controle te houden. Je wordt wel erg gemakkelijk verliefd en aan de andere kant barst je ook snel in woede uit. Dat kan allebei tot moeilijkheden leiden.

Blauw

Heb je blauw gekozen als je favoriete kleur dan ben je best een gevoelig typje. Je kunt zelfs zeggen dat je denkt met je hart in plaats van je hoofd. Je kunt de neiging hebben tot emotionele eetbuien of je slechte humeur weg te shoppen.

In de liefde kan je soms hele romantische buien hebben maar soms ben je er helemaal niet voor in de stemming, en dat word je niet altijd in dank afgenomen. Je partner weet dan niet waar hij aan toe is. Hij vindt het fijn dat je zo eerlijk en open bent over je gevoelens. Maar je romantische stemming is vaak afhankelijk van de bui waar je in bent en daar is van te voren geen pijl op te trekken.

Zwart

Als je gaat voor zwart als je favoriete kleur, dan zal je vooral met je hoofd denken en niet met je hart. Je gelooft eerder in harde bewijzen dan in sprookjes. Je dan dan ook wel eens erg kritisch zijn ten opzichte van romantische partners en de neiging hebben te wijzen op wat ze allemaal verkeerd doen.

Als je je voorliefde voor zwart ook terug laat komen in je kleding, dan houd je er misschien niet van om aangeraakt te worden. Zwart werpt nogal een barrière op tussen jou en anderen. Het doet je harder lijken dan je bent. Probeer meer vertrouwen te hebben in anderen en sta open voor de liefde.

Paars

Als je voor paars hebt gekozen zal je waarschijnlijk iemand zijn die altijd bezig is zichzelf te verbeteren. Ook liefde en romantiek verhef je tot een spiritueel en intellectueel niveau. Je neemt liefde en relaties heel serieus en one-night stands of korte relaties zijn niet jouw ding.

Zoeken naar liefde, zowel liefde voor jezelf als voor anderen is belangrijk voor je. Binnen een relatie zal je de neiging hebben de behoeften van je partner boven die van jou te stellen. Dat is niet altijd nodig natuurlijk.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.