De beste seksspeeltjes voor haar, hem en allebei

Soms kan je seksleven wel wat extra’s gebruiken. Om het leuk en spannend te houden kan je je eens verdiepen in de verschillende soorten seksspeeltjes die je daarbij kan gebruiken. Er zijn namelijk verschillende soorten speeltjes die je discreet online kan bestellen. Speeltjes om haar extra mee te verwennen of speciaal voor hem. Maar ook dingen die je samen kan gebruiken. Het is maar net wat je voorkeur heeft.

Bovendien kan je de meeste speeltjes die eigenlijk bedoeld zijn om samen te gebruiken, ook alleen gebruiken.

Voor haar

Bij speeltjes voor haar denk je waarschijnlijk meestal aan vibrators of dildo’s. De variatie in dat soort producten is heel groot. Het verschil tussen vibrators en dildo’s is dat vibrators kunnen trillen en dildo’s niet. Er zijn realistische vibrators die de vorm hebben van het mannelijk geslacht, maar dat hoeft niet. Er zijn ook vibrators met hele organische vormen. Zo zijn er ook vibrators die werken op luchtdruk en een zuigende werking hebben op de clitoris.

Voor vrouwen zijn er ook de vibrerende slipjes, eitjes of balletjes die je al dan niet kan (laten) bedienen op afstand.

vibrerend ei, vibrators

Voor hem

Mannen doe je waarschijnlijk een plezier met een goede masturbators. Masturbators kunnen de man extra stimuleren en masturbators zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en soorten. Ze hebben meestal de vorm van een nagemaakte vagina maar er zijn ook blowjob masturbators die de mond en tong imiteren. Sommige kan je handsfree gebruiken. Ze zijn echt bedoeld om de man extra te stimuleren en te verwennen.

Fleshskins, masturbators

Voor beiden

Sekstoys voor koppels zijn vaak bedoeld als afwisseling en om het liefdesleven wat spannender en opwindender te maken. Denk bij speeltjes voor beiden bijvoorbeeld aan duovibrators. Deze kunnen door allebei tegelijk of afzonderlijk gebruikt worden. Voor stellen zijn ook de bondage sets populair. Je kan zo kennismaken met BDSM voor beginners. Het is vooral populair sinds de boeken en films van 50 tinten grijs. Zo zijn er onder andere handboeien, zweepjes en pikante kleding voor rollenspelen.

Erotische spelletjes zijn een andere manier om je liefdesleven weer wat op te peppen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.