typisch vrouwelijk gedrag dat mannen niet begrijpen

10 x gedrag dat mannen niet begrijpen

Er zijn van die dingen die vrouwen heel gewoon vinden, maar die mannen maar moeilijk kunnen begrijpen. Vrouwen vinden dit de normaalste zaak van de wereld natuurlijk.

1

1. EEN KAST VOL KLEREN EN NIKS OM AAN TE TREKKEN

Je hebt een kast met kleren en je hebt niks om aan te trekken. Onbegrijpelijk voor mannen. Maar vrouwen begrijpen dat heel goed. Het past niet bij elkaar, je hebt het te vaak aan gehad, de kleuren passen niet bij elkaar, je hebt geen schoenen die er bij passen, en ga zo maar door.

2

2. MET Z’N ALLEN NAAR HET TOILET

Op school, op het werk, bij het uitgaan. Waarom gaan vrouwen altijd met z’n allen naar het toilet? Iets wat vrouwen heel logisch vinden en mannen echt niet kunnen begrijpen.

3

3. SCHOENEN DRAGEN DIE PIJN DOEN

Waarom trekken vrouwen schoenen aan die niet lekker zitten, waar ze nauwelijks op kunnen lopen, en die gewoon pijn doen?

Nou omdat ze mooi zijn en mooi staan natuurlijk.

4

4. NIET ZONDER MAKE-UP DE DEUR UIT

Make-up, nog zo iets. Waarom duurt het zo lang voor vrouwen klaar zijn en waarom kunnen ze onmogelijk zonder make-up de deur uit?

Nou gewoon….

5

5. WINKELEN VOOR JE PLEZIER

Je gaat winkelen als je iets nodig hebt, vinden veel mannen. Vrouwen niet. Die gaan winkelen voor de gezelligheid, om te kijken of ze iets leuks kunnen vinden. O ja, en als ze iets leuk vinden en het past, dan kopen ze het niet. Dan gaan ze kijken of ze niet nog iets leukers kunnen vinden.

Heel verstandig toch?

6

6. PIJNLIJKE ONTHARING

Ja, wat kan je er over zeggen. Wie mooi wil zijn…….

7

7. OVERAL OVER PIEKEREN

Vooral vrouwen lijken het piekeren maar moeilijk te kunnen laten. Mannen hebben die neiging veel minder en snappen er dus helemaal niks van. Je kan toch gewoon stoppen met piekeren?

Maar zo makkelijk is dat niet.

8

8. UREN IN BAD DOORBRENGEN

Mannen kunnen niet altijd begrijpen dat vrouwen zo lang in bad gaan. Niet om schoon te worden natuurlijk, maar gewoon als ontspanning.

9

9. DRIE KOFFERS VOOR EEN WEEKENDJE WEG

Schoenen die makkelijk lopen, schoenen voor uit eten, laarzen voor als het slecht weer wordt. Een shirt voor als de zon schijnt, een jas voor als het koud is, een paar boeken voor als het saai is.

Je moet op alles voorbereid zijn toch?

10

10. EINDELOOS BELLEN OVER NIKS

Heerlijk toch, lekker kletsen over van alles. Het commentaar van mannen is dan vaak: als je elkaar zo veel te vertellen hebt waarom ga je er dan niet naar toe?

Nou gewoon, bellen kan toch ook?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.