10 Manieren om je liefdesleven te verbeteren

Als je al jaren samen bent, kan het leven samen soms wat gewoontjes worden, om niet te zeggen saai. Als je wilt dat er weer wat meer romantiek, kleur en spanning in je relatie komt, probeer onderstaande dingen dan eens.

1. Maak tijd om te praten

Een goede communicatie in een relatie is belangrijk. Geef jij je partner wel de volle aandacht op het moment dat hij of zij wil praten? Leg je mobiel of de afstandbediening even weg de volgende keer als je partner een gesprek begint en geef hem of haar je volledige aandacht.

2. Werk aan je zelfvertrouwen

Niet iets dat je van de ene op de andere dag kan doen natuurlijk, maar iets waar je aan kan werken. Onzekerheid is niet sexy, zelfverzekerd zijn is dat juist wel. Als je weinig zelfvertrouwen hebt dan word je ook eerder jaloers of zoek je op een verkeerde manier aandacht. Op internet vind je tientallen tips om aan je zelfvertrouwen te werken. Lukt het je niet alleen, dan kan je een psycholoog om hulp vragen.

3. Lees samen een verleidelijk boek

Kies een leuk, spannend, verleidelijk boek en lees elkaar om beurten een pagina of hoofdstuk voor.

4. Doe iets onverwachts

Doorbreek de sleur door iets te doen dat de ander absoluut niet van je verwacht. Dat kan van alles zijn. Boek een salsa dansles voor jullie samen, ga samen een berg beklimmen, schaf wat nieuwe sextoys aan of laat een tatoeage zetten.

5. Zweer de seks tijdelijk af

Ja, je leest het goed. Spreek af dat jullie de seks voor een bepaalde periode afzweren. Je kent het gezegde dat wat verboden is extra aantrekkelijk wordt. Maak daar gebruik van.


Pagina's: 1 2 Volgende pagina