tankpas

Waarom je een tankpas voor zzp’ers wilt hebben

Als zzp’er is het vaak helemaal niet zo makkelijk. Je doet immers alles in je eentje, waardoor je nog wel eens iets kunt vergeten. Zeker als dit om bonnetjes gaat die je moet declareren. Natuurlijk is het aan de ene kant ook fijn om zzp’er te zijn, maar aan de andere kant kan een beetje extra hulp geen kwaad. Een van de zaken waarvoor je als zzp’er vaak de bonnetjes wilt bewaren is bij het tanken. Een zzp tankpas is dan wellicht ook iets voor jou. Door gebruik te maken van een zzp tankpas hoef je je nooit meer zorgen te maken over die bonnetjes. Dat kan al een hele hoop stress schelen.

Bonnetjes raken gemakkelijk kwijt

Zoals hiervoor al kort gezegd is, is het bijhouden van alle uitgaven die je doet en het bewaren van al die bonnetjes makkelijker gezegd dan gedaan. Soms heb je immers geen goede opbergplek voor je bonnetjes en af en toe verdwijnen bonnetjes ook op miraculeuze wijze. Zeker als je met kinderen of huisdieren in een huis woont, is het onmogelijk om altijd zeker te weten dat je je bonnetjes bij de hand hebt. Hoewel een zzp tankpas dus niet met alle bonnetjes kan helpen, zorgt dit er in ieder geval voor dat deze bonnetjes niet meer kwijt kunnen raken. Zakelijk tanken wordt zo een stuk eenvoudiger en minder stressvol.

Hoe werkt een zzp tankpas?

Een zzp tankpas werkt over het algemeen erg eenvoudig. Door gebruik te maken van een zzp tankpas hoef je je minder het hoofd te breken over welke bonnetjes je moet bewaren en wat daar dan een goede plek voor is. Met een zzp tankpas krijg je aan het eind van de maand een overzichtelijke factuur waar alles duidelijk aangegeven staat. Op deze manier wordt het declareren van je kosten een heel stuk makkelijker. Zeker gezien het feit dat zakelijk tanken niet goedkoop is, is het een uitstekend idee om met die bonnetjes zo zorgvuldig mogelijk om te gaan.


Tijd is geld

Als zzp’er weet je vast wel dat alles wat teveel tijd kost, het liefst vermeden wordt. Je wilt je immers zoveel mogelijk op je werk kunnen richten. Het declareren van de kosten die je hebt gemaakt is uiteraard van belang. Maar ook dat wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk geregeld hebben. Er zijn vast en zeker interessante en belangrijke dingen die je liever doet. Daarom kan een zzp tankpas echt de moeite waard zijn.

Een investering in jezelf

Helaas zijn zzp tankpassen vaak niet gratis, maar gelukkig zijn ze ook zeker niet duur. Gezien het feit dat een zzp tankpas er waarschijnlijk voor gaat zorgen dat jij een stuk rustiger gaat

tanken, je je declaraties een stuk sneller gedaan krijgt en je nooit meer bonnetjes kwijt raakt als je zakelijk hebt getankt, is een zzp tankpas echt een investering in jezelf. Uiteindelijk is de keuze uiteraard aan jou, maar het kan geen kwaad om het nemen van een zzp tankpas in ieder geval te overwegen.