Eigenschappen steenbok

20 Eigenschappen van het sterrenbeeld Steenbok

11. Steenbokken zijn plichtsgetrouw

Een Steenbok neemt zijn verantwoordelijkheid. Geen zin is geen reden om dingen niet te doen. Ze zijn ijverig en harde werkers.

12. Steenbokken zijn zuinig en verstandig

Steenbokken houden niet van geld verspillen en zullen ook niet zo snel impulsieve aankopen doen. Ze sparen hun geld liever.

13. Steenbokken trouwen voor het leven

Als een Steenbok eenmaal heeft gekozen om zich te binden, dan is het meestal voor het leven. Een Steenbok staat niet bekend als hartstochtelijk maar heeft wel jaloerse trekjes.

14. Steenbokken kunnen goed alleen zijn

Een Steenbok vindt het niet erg om alleen te zijn. Sterker nog, ze hebben vaker behoefte aan tijd alleen om hun gedachten op een rijtje te zetten.

15. Steenbokken streven naar perfectie

Goed is voor Steenbokken meestal niet goed genoeg. Ze streven naar perfectie. Ze leggen de lat hoog voor zichzelf maar ook voor anderen.

16. Steenbokken zijn goede raadgevers

Steenbokken hebben vaak een soort wijsheid over zich. Ze zijn vaak goed op de hoogte en kunnen je daarom goed advies geven.

17. Steenbokken zijn conservatief

Als iets goed is, waarom zou je het dan veranderen? Ze vinden tradities belangrijk en zijn vaak wat huiverig voor allerlei nieuwigheden.

18 Steenbokken hebben een apart soort humor

Steenbokken staan bekend als verstandig en serieus. Dat neemt niet weg dat ze ook heel grappig kunnen zijn. Hun grapjes kunnen nogal droog en sarcastisch zijn. Ze hebben ook zelfspot.

19. Steenbokken kunnen ook losgaan

Steenbokken hebben een beetje de reputatie om saai en degelijk te zijn. Maar ze hebben ook vaak een grappige, gekke kant. Die kant van zichzelf laten ze zelden zien en alleen als ze in het gezelschap zijn van hele goede vrienden.

20. Steenbokken vallen op zelfvertrouwen en succes

Zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid en succes zijn eigenschappen die een Steenbok zoekt bij zijn of haar partner. Maar als je hun aandacht wilt trekken, wees dan niet te opdringerig.

Lees ook:

2 van 2Volgende

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *