uiterlijke kenmerken sterrenbeelden

Uiterlijke kenmerken van de sterrenbeelden

Uiterlijke kenmerken van de Steenbok

Steenbokken zijn ‘lean en mean’. Niet speciaal heel gespierd maar wel pezig. Geschikt voor de lange afstanden en hard werken. Type marathonloper dus. Steenbokken houden van duursporten als fietsen, bergbeklimmen of iets dat een duidelijk doel heeft.

Kenmerken van het gezicht van de Steenbok

Steenbokken hebben vaak een aantrekkelijk gezicht met mooie, vaak iets ronde ogen. Ze hebben vaak een iets donkere huid of kleuren gemakkelijk in de Zon. Ze kunnen een serieuze of melancholieke blik hebben. Het type mensen waaraan vaak gevraagd wordt waarom ze zo boos kijken.

Het lichaam van de Steenbok

Steenbokken zijn meestal niet heel erg lang, maar zijn wel slank en pezig. De Steenbok vrouw heeft meestal wel vrouwelijke rondingen.

Kwalen van de Steenbok

Steenbokken heersen over de knieën, het gebit, het haar, huid en skelet. De Steenbok is daarom gevoelig voor problemen of reumatische klachten aan de knieën. Ook botbreuken en aandoeningen van de huid komen relatief vaak voor. Hun metabolisme kan traag zijn waardoor ze dikker kunnen worden. Sombere buien die te lang duren hebben een negatieve invloed op hun gezondheid.

Voobeeld Zon in Steenbok: Kate Middleton, Kate Moss

Erogene zones van de Steenbok

De erogene zone van de Steenbok is de achterkant van de knieën.

Lees ook: Hoe verleid je een Steenbok? en Wat zijn de slechte eigenschappen van de Steenbok?