eigenschappen Ram

20 Eigenschappen van het sterrenbeeld Ram

11. De Ram heeft twee gezichten

De Ram zal niet snel uit zichzelf ruzie zoeken. Als je ze goed behandelt, zullen ze jou ook met respect behandelen. Maar als je ze verraadt of oneerlijk behandelt, dan veranderen ze snel van gedrag en krijg je een koekje van eigen deeg.

12. Rammen zijn opvliegend

Als een Ram boos is dan zal je dat merken ook. Ze kunnen hun boosheid en frustratie maar moeilijk verbergen. Hun boosheid kan heel plotseling uitbarsten.  Het goede nieuws is, dat ze nooit lang boos blijven. Alles is snel weer vergeven en vergeten.

13. Rammen hebben overal een mening over

En die eigen mening steken ze niet onder stoelen of banken. De mening van de Ram is vaak uitgesproken en daarbij laten ze zich niet door anderen beïnvloeden, intimideren of het zwijgen opleggen.

14. Rammen zijn ongeduldig en snel verveeld

Ze houden absoluut niet van wachten en doen graag alles snel. Ze voelen zich gefrustreerd als ze het idee hebben dat ze door anderen afgeremd worden of tegengehouden worden. Rammen zijn rusteloos en als je ze niet kan bijhouden, zoeken ze liever iemand die dat wel kan.

ongeduld

15. Rammen zijn ambitieus

Rammen hebben vaak grootse plannen. En het blijft niet bij plannen en praatjes alleen, ze komen ook daadwerkelijk in actie. Ook als de omstandigheden slecht zijn proberen ze er het beste van te maken. Als ze iets willen bereiken, laten ze zich door niets tegenhouden.

16. Rammen zijn geboren leiders

Rammen bezitten van nature vaak de eigenschappen die nodig zijn om de leiding te nemen. Ze bloeien op als ze de leiding hebben en worden ook vaak gewaardeerd en gerespecteerd om die eigenschappen.

17. Rammen hebben een hekel aan routine

Door hun rusteloze aard hebben Rammen veel moeite met terugkerende en geestdodende klusjes. Ze haten sleur en om iedere dag hetzelfde klusje te moeten doen. Ze zullen dat ook uit alle macht voorkomen.

18. Rammen hebben moeite om dingen af te maken

De Ram begint graag en vol enthousiasme aan nieuwe dingen. Maar als een Ram eenmaal zijn interesse voor iets verloren heeft, dan wordt het bijna onmogelijk voor ze om de klus of de studie af te maken.

19. Rammen zijn gul en zorgzaam

Rammen hebben de naam bot en egoïstisch te zijn maar ze hebben ook een hele gulle en zorgzame kant. Ze willen de mensen om wie ze geven graag een plezier doen.

gul en zorgzaam

20. Rammen doen eerst en denken pas daarna

Rammen doen eerst en gaan daarna pas nadenken. Zij kunnen razendsnel beslissen en komen dan meteen in actie. Te beetje te snel soms waardoor het stuurloze raketten worden.

Lees ook:

2 van 2Volgende

 1. Nou ik ben een echte april Ram (volgens mij zit er een klein verschil tussen de maart Ram en de april Ram, de maart Ram is veel rustiger en vriendelijker dan de april Ram is mijn ervaring)maar ik kan me heel goed vinden in de beschrijving van de Ram, ik lees het ook niet voor het eerst als je andere sites bezoekt met beschrijvingen van de Ram kom je bijna overal dezelfde goede en slechte eigenschappen van de Ram tegen. Natuurlijk zijn mentale disorders uitgesloten, die bestaan onder elk sterrenbeeld.

  P.S ik vind de reactie van die Vincent de Waard over zijn ”vriend” tamelijk disrespectvol en het zegt meer over Vincent dan over zijn ”vriend” Pffft.

 2. hallo.
  ik heb dit artikel doorzichtig door gelezen…
  maar ik ben tot de conclusie gekomen dat dit complete onzin is.
  mijn vriend erik is kanker autistisch en heeft geen van deze personalty trades
  wel is hij fijn om bij te zijn

  GR Vincent de waard

 3. HALLO,

  Ik ben benieuwd waar het element ‘kwaliteit’ op gebaseerd is. Graag wordt ik nader toegelicht.

  GR.
  Marissa

  1. Hi Marissa, er zijn drie kwaliteiten: hoofd, vaste en beweeglijke tekens. De hoofdtekens zijn tekens die snel initiatief en actie ondernemen, die de leiding nemen en die dingen in gang zetten. Vaste tekens zijn wat conservatiever, ze gaan uit van het bestaande en willen dingen zoveel mogelijk behouden. Beweeglijke tekens willen graag dingen vernieuwen en veranderen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *