auto leasen

Verschillende auto’s die je kunt leasen

Wanneer je een auto wilt leasen voor bijvoorbeeld je bedrijf, dan is het goed om een keuze te maken tussen verschillende soorten voertuigen die je kunt leasen. Maar welke auto is nu geschikt voor welke baan? Hieronder lees je de verschillende auto’s die je kunt leasen en waarvoor je die auto kunt gebruiken.

Personenauto

Allereerst kun je gebruikmaken van een personenauto. Een personenauto is heel gemakkelijk om te leasen en je kunt er ook veel verschillende van leasen. Een Audi leasen bijvoorbeeld is helemaal geen gek idee. Het is een mooie auto die ook heel comfortabel rijdt. Daarnaast heb je het voordeel met financial lease dat je na je leasecontract de auto mag houden. Je kunt met een personenauto heel makkelijk van afspraak naar afspraak rijden zonder dat je je zorgen hoeft te maken. Ook is het voordelig voor jou om een bedrijfsauto aan te schaffen, op die manier ben je niet verantwoordelijk voor de benzinekosten en verdere kosten die bij een auto komen kijken. 

Bus

Naast een personenauto zijn er ook andere mogelijkheden om een auto te leasen. Zo kun je ook kiezen voor een bus met veel laadruimte achterin. Dat is natuurlijk ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld een bouwbedrijf hebt. Je kunt gemakkelijk van klus naar klus rijden met al je gereedschap achterin. Daarnaast kun je ook gemakkelijk met een bus van a naar b rijden zonder enige moeite. Het is dus alleen maar voordelig om een bus te leasen.


Een bus kopen kan namelijk nog wel een grote aanschaf in een keer zijn. Doordat je de bus leaset ben je maar een bepaald bedrag per maand kwijt. Op die manier heb je veel inzicht en kun je zonder problemen rijden in je nieuwe bedrijfswagen!

Elektrische auto

Je kunt ook een personenauto of een bus leasen die elektrisch rijdt. Op die manier ben je als bedrijf ook beter bezig met het milieu en kun je op een goede manier de weg op. Elektrisch rijden kent ook veel voordelen, je hoeft bijvoorbeeld geen wegenbelasting te betalen. Daarnaast is een elektrische auto ook gemakkelijk te gebruiken. Naast een elektrische auto kun je ook gebruikmaken van een elektrische bus. Je hebt dus veel keuze.

Occasion

Je kunt ervoor kiezen om een gloednieuwe auto te leasen, toch betaal je dan wel de hoofdprijs per maand. Mocht je dat nou niet willen of kunnen betalen, dan heb je altijd nog een optie om een occasion te leasen. Een occasion is een tweedehands auto die het gewoon goed doet. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken dat de auto het niet doet en kun je alsnog rijden in een mooie leaseauto!