geboortehoroscoop

Tijdelijk gratis geboortehoroscoop

Je geboortehoroscoop is een foto van het universum op het moment dat je geboren werd. Je sterrenbeeld, waar de Zon zich bevond op het moment dat je geboren werd, kent iedereen wel. Maar in je horoscoop zijn ook je Maanteken, je Ascendant en andere planeten belangrijk.

Gratis geboortehoroscoop

Als extra service berekenen we tijdelijk je horoscoop voor je. Daarvoor hebben we wel wat informatie nodig. Stuur een mail naar horoscoop@rubriek.nl met de volgende informatie:

  • Naam – voornaam is genoeg
  • Man/vrouw
  • Geboorteplaats – noem ook het land als je niet in Nederland geboren bent
  • Geboortedatum – dag, maand en jaar dus bijvoorbeeld 14 april 2022
  • Geboortetijd – zo nauwkeurig mogelijk, bij voorkeur op de minuut. Geef duidelijk aan of het b.v. 7.15 ’s ochtends of ’s avonds is.

Geboortetijd onbekend

Weet je je geboortetijd niet precies, dan kan je wel je geboortehoroscoop krijgen maar dan zijn het maanteken en de ascendant onzeker.

Voorbeeld geboortehoroscoop

Je ontvangt dan per mail een geboortehoroscoop met alle planeten, huizen en overzicht van de verdeling van de elementen en aspecten zoals het voorbeeld hieronder.

Zoals je in het voorbeeld kan zien bevindt de Zon zich in het teken Ram, de Maan in Maagd, Ascendant in Kreeft, Venus in Vissen, enz. Je kan ook zien in welk huis ze zich bevinden.

Privacy

De informatie die je geeft wordt éénmalig gebruikt en niet gebruikt voor andere doeleinden.

  1. Goedenavond,
    ik zou graag willen weten welk astrologie programma hier als voorbeeld wordt gebruikt..
    Bij voorbaat dank!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *