Uiterlijke kenmerken Vissen

De uiterlijke kenmerken van de Vissen ascendant

Niet je Sterrenbeeld of teken waar de Zon in stond tijdens je geboorte, maar je ascendant geeft je bepaalde uiterlijke kenmerken. Wat zegt je ascendant over je uiterlijk?

Vissen ascendant

De meeste mensen met de Zon of ascendant Vissen, zijn niet erg groot en fragiel gebouwd. En zacht, in de zin van niet gespierd.

De uiterlijke kenmerken van het gezicht de Vissen ascendant

Vissen hebben vaak een zacht en vol gezicht met ronde, vaak kinderlijke trekken. Kuiltjes komen vaker voor. De ogen kunnen een melancholische blik hebben en veel van hun emoties verraden. Veel Vissen hebben lichte, vaak blauwe, ogen. De oren zijn vaak groter dan gemiddeld. De neus ook, die vaak wat groot en/of plat is. Het haar is zijdezacht. De huid krijgt meestal niet snel rimpels.

Het lichaam van de Vissen ascendant

Vissen zijn dus niet al te lang en hebben zachte en ronde vormen, zonder direct dik te zijn. Ze hebben vaak of hele kleine of hele grote voeten en kunnen lichtelijk O-benen hebben. De mannelijke Vissen is slank en heeft vaak een goede rechte houding. De vrouwelijke Vissen heeft vaak een wat vollere borst maar heeft wel slanke benen en heupen.

Kwalen van de Vissen

Het teken Vissen heerst over de voeten en tenen. En inwendig over de hormonen en lymfe klieren. Ze hebben vaak moeite om maat te houden, zeker met verleidingen als drank, drugs en eten. Vissen zijn gevoelig voor verslavingen en voor psychosomatische aandoeningen. Dat komt omdat ze erg gevoelig zijn voor de gebeurtenissen in het leven waar ze soms niet goed mee om weten te gaan.

Voorbeeld van bekende mensen met Vissen ascendant: Michael Jackson, George Clooney, Gwenneth Paltrow

Erogene zone van de Vissen

De erogene zone van de Vissen zijn de voeten.

Lees ook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *