Veel voorkomende dromen en hun betekenis

Laatst bijgewerkt:

Er zijn dromen die veel gedroomd worden en die iedereen wel bekend voorkomen.

Droom je ook wel eens dat je tanden loszitten, dat je nodig naar het toilet bent maar geen WC kunt vinden, dat je slechte cijfers haalt. Het zijn dromen die vaak voorkomen. Maar wat betekenen die dromen? Wat probeert je onderbewustzijn je te vertellen?

dromen over bloot zijn geen kleren

1. Bloot zijn

Je komt ergens binnen, bij voorkeur waar veel mensen zijn en je realiseert je dat je bijna geen kleren aanhebt of misschien wel helemaal bloot bent. Dat is even schrikken natuurlijk. In dit soort dromen kan je ook ontdekken dat je ongeschikt of ongepast gekleed bent. Bijvoorbeeld op je werk binnenkomen in je pyjama.

Betekenis

Dit soort dromen geven aan dat je je in het dagelijks leven kwetsbaar voelt. Je hebt het gevoel dat je te veel van je zelf hebt laten zien. Dat je je te veel hebt opengesteld. Misschien heb je een geheim met iemand gedeeld of je diepste gevoelens met iemand gedeeld.

Dromen dat je naakt bent komt vaak voor bij mensen die net een nieuwe relatie met iemand beginnen, maar ook bij een nieuwe baan, carrière of opleiding is het een vaker voorkomend verschijnsel.

Vorige1 van 10

 1. Vroeger had ik een boek, over de uitleg van dromen, ik droom elke nacht en onthoud het merendeel. Met een verhuis, ben ik het kwijt geraakt. Wie weet waar ik nog zo’n boek kan krijgen/kopen.

 2. Sommige droomverklaringen kloppen niet. Naakt zijn betekent dat je teveel van je zelf blootgeeft. Dus je bent als een open boek. Hierbij kan je geheimen met mensen delen die de info kunnen misbruiken. Let op wat je vertelt!

  Punt 2 als je tanden uitvallen dan krijg je bericht van een overlijden. Dit is een negatief droom!

 3. Dromen zijn geen bedrog. Het is een voorbode op wat in de toekomst staat te gebeuren. Mensen die veel dromen staan in directe verbinding met het onderbewustzijn. Het is moelijk te bevatten dat wij als hedendaagse mensen de werking van het onderbewustzijn niet meester zijn. Dit zal ook nog niet snel gebeurden. Hetgeen de mens beleeft in het onderbewustzijn (lees: dromen) kan er toe leiden of is reeds gebeurt dat men indirect in contact staat met het vierdimensionale. Wij kunnen dit fysiek niet waarnemen, maar de dieren wel. Het gevoel of voorbode op iets wat komen gaat is dan ook een interrationele gevoelsreflextie tussen het hedendaagse menszijn ( lees: nu) en de intepreatie van dromen. Er kan veel over geschreven en gesproken worden; in contact staan met het vierdimensionale is een voorbode op wat uiteindelijk komen gaat, maar in welke vorm dan wel hoedanigheid is afhankelijk van dag, datum en tijdstip.
  “quod ad veritatem detegere Mortalos”

 4. 2 Familieleden van mij hebben al meermaals dromen gehad over tanden die uitvallen. Dit begint meestal met 1tand en kort daarna vallen ze allemaal uit. Om dan telkens paniekerig wakker te worden en voelen of de tanden er nog zijn. Op zich niks speciaal behalve dan verschieten.
  Nu is het zo dat we de dromen zijn beginnen noteren als deze gebeuren.
  Klinkt raar en ongeloofwaardig wat ik nu ga zeggen maar telkens deze droom is geweest, sterft er een familielid binnen de datum van de droom en 3 maand.
  De positie van de 1ste uitvallende tand geeft al een beetje prijs in welke richten het sterfgeval zal zijn. Hoe verder naar achter, hoe verder deze persoon van de dromer staat.

  Mms toch iets om verder over na te denken.

 5. Dromen zijn de spiegels van onze ziel! Ze geven exact weer wat er nodig is en laten zien wat je kan veranderen om je goed te voelen. Ze zijn behulpzaam en wijzen je wegen aan die je op de dag niet kan bedenken! Voor droomduiding die helder en integer is kan je ook eens kijken op http://www.ikhebgedroomd.info Met voorbeelden van duidingen en oa leer zelf je dromen duiden. Ga niet aan je dromen voorbij. Het is een uiterst betrouwbare leiding van je innerlijke gids en ziel voor een droomleven!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *