Handlezen – levenslijn

Laatst bijgewerkt:

De levenslijn begint ergens boven de duim en gaat met een bocht naar beneden richting de pols. De levenslijn geeft het pad aan van de geboorte tot het einde van je leven.

De levenslijn

De levenslijn geeft niet zoals veel mensen denken de lengte van je leven aan. Maar heeft meer met levenslust en vitaliteit te maken.

handlezen of handlijnkunde

Plaats van de levenslijn

Als de lijn begint als een enkele lijn aan de rand van de handpalm wil dat zeggen dat je een open en zelfverzekerd persoon bent. Als de levenslijn en hoofdlijn samen beginnen wil dat zeggen dat je wat gevoeliger en voorzichtiger in het leven staat. Hoe langer de lijnen samen lopen des te gevoeliger je bent.

Kromming van de lijn

Als de lijn terugbuigt onder de bal van de duim wil dat zeggen dat je een huismus bent. Hoe meer de lijn uit loopt naar de buitenkant hoe reislustiger je bent.

Diepte van de lijn

Een diepe ononderbroken lijn betekent een liefde voor het leven en vaak ook het buitenleven. Wordt de lijn gekruist door andere lijnen dan geeft dat zorgen of problemen aan.

Lengte van de lijn

Een korte lijn betekent niet dat je een kort leven zult hebben, en een lange lijn betekent ook geen lang leven. Een lange lijn wil zeggen dat je een meer lichamelijk ingesteld persoon bent.

Bijzonderheden

Begint de lijn als een ketting dan wil dat zeggen dat je je afhankelijk van anderen opstelt. Een splitsing aan het einde wil zeggen dat je een rusteloos persoon bent.

Kies hieronder de lijn waarover je meer wilt weten.

Primairlevenslijn
Primairhoofdlijn
Primairhartlijn
Secondairlotslijn, wordt ook wel de Saturnuslijn of karmalijn genoemd
SecondairApollolijn, wordt ook wel de Zonlijn of succeslijn genoemd
SecondairMercuriuslijn, wordt ook wel de gezondheidslijn genoemd
TertiairMarslijn
Quartairrelatielijn
Quartairstresslijntjes
 Quartairfrustratielijntjes
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. In India wordt je levenslijn bedoel met hoe lang iemand te leven heeft ,wordt beweerd dat ze percies kunnen zeggen hou oud iemand wordt zo is bij mij voorspel dat ik 64 jaar wordt ben nu 60 jaar ,ben niet blij ermee dat uk het weet. Waarom.mensen dat doen is bizar.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *