hartlijn

Handlezen – de hartlijn

Laatst bijgewerkt:

De hartlijn ligt boven de hoofdlijn en begint ergens onder de wijs- of middelvinger en gaat dwars over de hand richting buitenkant van de palm.

De hartlijn zegt iets over je emotionele leven, je gevoelens en je vermogen om lief te hebben. maar ook over de gezondheid van je hart en vaatstelsel.

De hartlijn

De hartlijn begint ergens onder je wijsvinger of je middelvinger en loopt naar de zijkant van je hand

Plaats van de lijn

Als de lijn hoog begint wil dat zeggen dat je niet erg warm en emotioneel bent. Ligt de lijn laag dan ben je een gepassioneerd persoon. Begint de lijn onder je wijsvinger dat heb je een normaal en tevreden liefdesleven. Begint de lijn onder je middelvinger dan heb een je egoïstische en materialistische kijk op je liefdesleven. Begint hij tussen de wijs- en middelvinger dan heb je een wat onrealistische kijk op de liefde en wat daarbij komt kijken. Deze personen worden erg snel verliefd.

Kromming van de lijn

Hoe meer gebogen de lijn is hoe warmer je persoonlijkheid. Een rechte lijn betekent dat je weinig flexibel en een beetje star bent. Als de lijn van de ene kant van de handpalm naar de andere gaat duidt dat erop dat je bezitterig van aard bent.

Diepte van de lijn

Een onduidelijke lijn betekent dat je gevoelig en misschien wat verlegen bent. Een duidelijke lijn betekent dat je onder emotionele druk staat en te maken kan hebben met stress-gerelateerde gezondheidsproblemen en zorgen.

Lengte van de lijn

Een korte lijn laat zien dat je weinig interesse hebt in liefdeszaken. Als de lijn kort en diep is dan wil het wel zeggen dat iemand erg trouw is.

Bijzonderheden

Een ster aan het begin of op de lijn wijst op geluk in de liefde. Kleine horizontale lijntjes naar boven betekenen ook positieve ervaring met de liefde. Lijntjes naar beneden wijzen op teleurstellingen.

Kies hieronder de lijn waarover je meer wilt weten.

Primairlevenslijn
Primairhoofdlijn
Primairhartlijn
Secondairlotslijn, wordt ook wel de Saturnuslijn of karmalijn genoemd
SecondairApollolijn, wordt ook wel de Zonlijn of succeslijn genoemd
SecondairMercuriuslijn, wordt ook wel de gezondheidslijn genoemd
TertiairMarslijn
Quartairrelatielijn
Quartairstresslijntjes
 Quartairfrustratielijntjes
  

 

 

 

 

  1. Zowel n mijn linker als mijn rechterhand is in het midden van mijn hand een ster te zien, je ziet dan ook daadwerkelijk een ster en niet dmv lijnen trekken. Wat mag ik hier uit opmaken?

    Gr.
    Sandra

  2. Ik snap niet goed welke lijnen bij welke uitleg hoord maar ben wel erg benieuwd ken iemand mij daar misschien bij helpen
    Groet denice

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *