eigenschappen waterman

20 Eigenschappen van het sterrenbeeld Waterman

11. De Waterman neemt kennis op als een spons

De Waterman is zeer breed geïnteresseerd en ze willen graag van alles weten en verdiepen zich graag in allerlei onderwerpen.

informatie spons

12. Een Waterman zit vol tegenstellingen

Een Waterman is een persoon van uitersten. Het zijn alles of niets types.  Zo is de Waterman aan de ene kant verlegen maar kan ook heel uitbundig en exhibitionistisch zijn en wil een Waterman graag alleen zijn, maar houdt hij ook van gezelschap.

13. Een Waterman kan een trendsetter zijn

En dan vooral een trendsetter op cultureel gebied. Als je een leuk boek wilt lezen of leuke film wilt zien dan kan je een Waterman heel goed om advies vragen.

14. Watermannen zijn eigenwijs

Ze gaan hun eigen weg en doen dingen op hun eigen manier. Probeer een Waterman dus niet te vertellen wat hij moet doen of wat hij moet denken. Dat is verspilde moeite.

15. Watermannen zien het goede in iemand

De Waterman is altijd op zoek naar de goede en positieve kanten van iemand. Als je ze teleurstelt dan geven ze je ook nog wel een tweede kans.

16. Watermannen zijn tolerant

Ook al hebben ze zelf een uitgesproken mening wil niet zeggen dat ze anderen met een afwijkende mening niet in hun waarde laten. Ze zijn redelijk genoeg om ook de andere kant te zien ook al is het niet hun mening.

17. Watermannen hebben een sterke verbeelding

Watermannen hebben een rijke fantasie en een sterke intuïtie. Sommige Watermannen kunnen zelfs paranormaal begaafd zijn.

18. De Waterman kan melancholiek zijn

De Waterman kan over vroeger mijmeren en het verleden idealiseren. Ze houden daarom vaak van foto’s maken en foto’s van vroeger kijken.

19. Watermannen kunnen echte spraakwatervallen zijn

Zeker als een onderwerp hen na aan het hart ligt, dan kunnen ze erover blijven praten.

20. Watermannen houden van teamwork

Watermannen kunnen goed in een groep werken. De helpen de groep om hun gemeenschappelijke doel te bereiken.

Lees ook:

2 van 2Volgende

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *