Kattenbaasjes *update*

Even een update! Weet je nog dat we een paar weken geleden een oproep deden om samen met je kat Whiskas brokjes te testen? Uit de mensen die zich hebben aangemeld, zijn inmiddels een aantal kattenbaasjes geselecteerd. Leuk dat jullie mee willen doen!

Zij gaan samen met hun kat de Whiskas brokjes uitproberen. Dit zijn alvast een paar foto’s van de deelnemers die hier een gezellig #whiskasmoment met hun kat delen.

Superleuk toch? Ze hebben inmiddels de brokjes ontvangen en uitgepakt…..

We zijn natuurlijk heel benieuwd om te horen of de Whiskas brokjes goed bevallen en om nog meer gezellige Whiskas momentjes van ze te zien. Maar daarover de volgende keer meer…

Waarom Whiskas?

Heb jij een kat en wil je de Whiskas brokjes ook eens proberen? Whiskas heeft brokjes die passen bij de levensfase van je kat. Er zijn Whiskas brokjes voor kittens van 2-12 maanden, voor volwassen katten vanaf één jaar en voor senior katten vanaf 7 jaar. Voor iedere leeftijd verschillen de brokjes van samenstelling en grootte. De brokjes voor kittens zijn wat kleiner en bevatten meer calcium. Dit is goed voor de groei van sterke botten en een gezond en sterk gebit. De brokjes voor volwassen katten bevatten meer omega-6 vetzuren en zink. Dat is goed voor een gezonde huid en mooie vacht. De brokjes voor senior katten bevatten extra vitamine en mineralen, waaronder taurine, ter ondersteuning van het afweersysteem, zodat ze langer gezond en fit blijven.

Ook Whiskas uitproberen?

Als je zelf een kat hebt en benieuwd bent naar de Whiskas brokjes, vraag dan hier je gratis sample aan.

-sponsored article-